“Për’puthen +40” startoi mbrëmjen e djeshme në “Për’puthen Prime”. Fillimisht u prezantuan konkùrrùntët e rinj që ishin shumë interesant ,të cilët vinin nga profile dhe përvoja të ndryshme jetësore.

Fillimisht ato që hynë në emision ishin 4 zonjat Gilberta, Erlina, Luljeta dhe Shqipja. E para që ju bashkua emisionit ishte Gilberta Simoni 43 vjeçe nga Lushnja dhe punonte si mësuese në një shkollë 9-vjeçare.

Erlina Ogreni ishte konkùrréntja e dytë me origjinë nga Lushnja, e cila prej 7 vitesh e gjysmë ishte e divòrcuar dhe kishte një vajzë 12 vjeçe. Erlina ishte businesswoman e suksesshme.Perputhen +40, zbulohen 4 konkurentet e pare! - Perputhen Prime 7 Mars 2021  - YouTubeLuljeta Nabani, 64 vjeçe ishte ajo që tërhòqi vëmendjen e të gjithëve sapo hyri në studio. Përveç pamjes së saj të veçantë, Luljeta spíkati edhe me karakterin, që i bëri të gjithë për vete. Ajo tha se i ka pasíon udhëtimet, ecjen në natyrë dhe palestrën.

Programit u bashkua edhe një 62-vjeçare nga Tirana. Shqipe Rexha ishte e divorcuar, m 4 fëmijë, dhe ishte bërë gjyshe.

Programit më të ndjékur në shqiptari iu bashkuan edhe 6 zotërinj elegentë, të cilët do të kenë mundësinë të njihen me 4 zonjat simpatike . E veçanta e tyre ishte që ato jetonin e punonin të gjithë jashtë Shqipërisë dhe kishin ardhur këtu për të marrë pjesë në reality show Për’Puthen.Nga farmacisti që jeton në Gjermani tek babai i dy vajzave që ka lindur në  Australi, njihuni me konkurrentët e Për'puthen +40 - Top Channel

Sami Flamuri nga Ulqini, 51 vjeç tregoi se ishte i divorcuar, baba i dy vajzave dhe kishte dhe një vëlla binjak. Profesioni i tij ishte përkthyes dhe autor librash.

Naun Bera 42 vjeç, me profesion farmacist, jetonte në Gjermani dhe kishte një djalë.
Pjesë e programit u bënë edhe dy 44-vjeçarë, Ilir Lara dhe Muhamet Bizhga. Ilir Lara jetonte në Itali dhe është me origjinë nga Përmeti. Muhamet është i divorcuar prej 8 vitesh dhe është baba i një djali 13-vjeçar.

Ai i habiti të gjithë pasi u shpreh në emision se kishte marrë opinionin e ish-bashkëshortes dhe të djalit për t’u bërë apo jo pjesë e “Për’puthen”.https://www.photojoiner.net/image/L1aL98zD

Programit ju bashkua edhe 54-vjeçari nga Ndriçim Gjeci i lindur në Kavajë, i divorcuar i cili jetonte mes Italisë dhe Shqipërisë.

Konkurenti i fundit që ju bashkua “Për’puthen +40” ishte Armando Abazi 43 vjeç, lindur në Elbasan.

Ai tha në klip se është me profesion arsimtar dhe jeton prej vitesh në Itali. Mësohet se konkùrrenti Abazi nuk ka jetuar jashtë sikurse u paraqit në klip, madje nuk ushtron as profesionin e arsimtarit. Gjithashtu mësohet se ai është dénuar për dhùnë në familje dhe është divòrcuar 3 herë.https://www.photojoiner.net/image/d0hJ9QG8

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!