Shumë djem të cilët kanë qenë pjesë e “Për’Puthen” janë përplàsur shpesh me opinionistin Arjan Konomi.

Përballjet e forta i kanë detyruar një pjesë prej tyre të largohen përgjithmonë edhe nga programi.

Së fundmi disa prej djemve që kanë pasur përplàsje me opinionistin janë mbledhur në një kafene me njëri-tjetrin dhe kanë hedhur një kùnjë për Konomin.

Ka qenë Atdheu ai që ka publikuar një foto, në të cilën shfaqet Arsimi, që është larguar së fundmi, Eri, Erlindi dhe Kristiani.

“Burrëria nuk matet me fjalë!”, ka shkruar Atdheu përkrah fotos dhe të gjithë e përkthyen menjëherë si një kunjë për Arjanin.

Ndërkohë kujtojmë se ditën e djeshme, Arjani pati një përballje të fortë me Kristianin, opinionisti e akùzoi këtë të fundit se ju ka dhënë konkùrrentëve të “Për’puthen” drògë që i ka shpërfýtýruar. Nga ana tjetër, Kristiani tha se ai nuk ju ka dhënë drògë, por çaj matcha, që përdoret për rritjen e performancës.

Pjesë nga debàti i djeshëm.

Kristiani: Është çaj që nuk shitet dhe unë e përdor për rritje të performancës. Jam i vetmi që e kam si çaj. E ka përdor dhe Erlindi, ia ka ndjerë efektin. E ka përdorur dhe Antonela. Është caj matcha që nuk të rrit adrénalinën, as pulsin.

Arjani: Kjo është situatë delikate, të cilën e kam vënë re. Kam dyshuar dhe në njëfarë mënyre tek Erlindi nuk është më ai djalë që ka qenë në fillimet e tij dhe tani është bërë “fluturon, fluturon gomari”.

Kristiani: Nuk ke fytyrë dhe të marrësh avantazh nga situata. Erlindi e ka përdorur dy herë. Nëse ke përdorur skript prap, të krýqëzoj me logjíkë. Nëse do, ta tregoj pozícionin me takim 4 minutësh. Ti je opinionist, opinioni nuk ka vlerë për të vërtetën. Nëse do të sùlmosh sharlatanët dhe mashtrùesit, sùlmoji ata se nuk ka sùlmuar askënd dhe të kanë shkruajtur disa persona që unë i kam ndihmuar.

Arjani: Ajo që thua është çaj, nuk është çaj, por jep drògë. Të jep halucínacíone. Ti je për tu arréstuar me këto që bën.

Kristiani: Manípulator, o zotëri është çaj matcha, mos hamendëso.

Arjani: Ti sjell këtu lëndë nàrkotíke aziatike. Më kanë thënë se këtu djemtë konsùmojnë nga ai pluhuri që sjell Kristiani. Kristiani të rrisë performancën e tij në takime. Më kanë thënë gazetarët se e kanë përdorur dhe në takimet e tij dhe është shpërfytyruar. Kjo lëndë mund të jetë nàrkotíke.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!