Para pak javësh “Për’puthen” ju bashkua një konkùrrént aspék i zakonte.

Julian Lala, 29 vjeç, u prezantua si një shpirt aventurier, që ka shëtitur Shqipërinë në këmbë e ka vizituar shumë vende të botës duke fjetur shpesh edhe në shpella.

Si një personazh i ri ai nuk është angazhuar shumë në program, por sot pati një përballje të ashpër me Sindin.  Juli i tha Sindit se shumë i kishin sugjeruar që të dilte në takim me të, sepse ishte si vaj Borshi, ekstra i vírgjër.

Mirëpo Sindi nuk e priti aspak mirë këtë koment, madje ju kthye shumë ashpér konkùrréntit.

Ajo e cilësoi shprehjen e tij si shumë séksíste dhe shpërthéu në të bërtítura kundér Julianit.

“Këto komente janë shumë séksíste dhe unë të sugjeroj që me këto komente ta mbyllësh gojën dhe të mos i bësh më kurrë para një femre. Kush je ti të bësh këtë koment për mua. Të arrish në këto komente për mua, mbylle gojën dhe të kërkosh falje tani”, u shpreh Sindi e nervozuar.

Madje ajo kërkoi që Juliani të largohej, duke u shprehur: “O unë, o ti në këtë studio”.

Debati mes tyre vijoi gjatë dhe Juliani u shpreh se nuk ja tha me të kéq dhe nuk e dinte që ajo nuk mbànte shàka të tilla.

Gjatë këtij debàti ndërhyri edhe Mevlani, që tha se Juliani nuk i oféndoi dhe me siguri Sndi nuk do reàgonte në këtë mënyrë nëse Juliani do i thoshte se është si lule tulipani.

Sindi i kërkoi Mevlanit që të mos ndërhynte, mirëpo ky vazhdoi të komentonte dhe Sindi u ngrít e u bë gati ta godíste.

U desh ndërhyrja e djemve të tjerë që ajo të ndalej, por më vonë Sindi u largua nga studioja me të bértitura duke u ndjerë e ofénduar.

“Seriozisht e keni ju. Ai më oféndon, ju nuk reagoni asnjë”, tha Sindi dhe më pas u largua.

Për largimin e Sindit nga studio dhe faktin që Juliani nuk mbajti pérgjegjësi për fjalët që tha, produksioni vendosi pezùllimin e dy konkùrréntëve.

Ky vendim u komunikua nga Bora, ndërsa Sindi dhe Juliani nuk ishin të pranishëm në studio.

Ndërkohë, ende nuk dihet për sa kohë do të zgjasë pezùllimi i konkùrréntëve nga emisioni.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!