Publikimi në rrjetet sociale i fotografive të Teas me Beartin shkàktoi një bùjë të jàshtëzàkonshme, duke zbùluar kështu lídhjen e fshéhtë mes tyre dhe romancën e saj të stísur me Andin.

Përmes një videoja 9-minutëshe në YouTube, Tea sqàron gjithçka. E reja tregon se produksioni ishte që në fillim në dijeni të lídhjes së saj me Beartin.

“Merítoni të gjithë një shpjégim, kam qenë dhe vazhdoj të jem në një lídhje me Beartin por jo, nuk e kam tràdhtuar Andin. Mbàj përgjegjësi përpara të gjithë atij publíku që na ka mbéshtétur, na ka dashur dhe ju kërkoj falje, ju kërkoj shumë ndjésë. Sa e véshtírë është të gjesh fjalët e duhura dhe të shpréhësh gjithçka që ke në kokë dhe që ndjén. Ka ardhur koha të dini të gjithë të vërtetën”. “Historia ime ka nisur gjatë takimit në “Për’Puthen” te ajo mobileri, ku na është ngjàllur një interes i pashpjégueshëm për njëri-tjetrin. Nuk e kishim idenë se çfarë do të vinte më pas. Mesin e nëntorit véndos të ndërmàrr një udhëtim për në Kosovë. Edhe për këtë prodùksioni ka qenë në dijeni, për udhëtimin tim ku takova Beartin. Ka qenë në dijeni Olsa, Arjani jo. Produksioni ka qenë i informuar prej meje, e kam treguar që kisha komunikim me Beartin”.

“Pas kësaj nuk dija si të veproja, ndjeja një përgjegjësi morale, lígjore, sigurisht edhe respekt ndaj produksionit. Andi gjithashtu ka qenë i ínformuar, edhe ai u gjet në këtë sítuatë, nuk kishte çfarë të thoshte”.

“Të dy nuk dinim çfarë të bënim, çfarë drejtimi t’i benim, thjesht ndénjëm dhe prítëm. Sepse për njerëz që ishin làrguar nga emisioni, ishte përmenduar gjòba, ndjékja lígjore, gjýqi dhe kjo na bëri të mos kishim kurajo për të ndërmàrrë vendimet tona personale”.

“Kalonin javët dhe prísnim të na làrgonin. Dilnim për ínercí, pyesnim gazetarët na thoni ndonjë temë për çfarë të flisnim. Jemi mùnduar që të jemi korréktë me të gjitha, harruam një gjë shumë të réndésishme, ndoshta prej moshës, ndoshta prej mùngesës së informacionit, se si mùnd të veprosh në situata të tilla, ndoshta prej të gjendurit vetëm”.

Më tej shtòn se publikimi i fotografive erdhi préj tyre dhe ishte i qëllímshëm.

“Harruam që po ju génjemin ju, po génjenim një popull të tërë, harruam që po ju gënjenim ju që na deshët. Unë dhe Andi kemi dashur të làrgohemi që prej mesit të dhjetorit, ndoshta dhe pak më herët, kemi dashur të dilnim jashtë, të vazhdonim jetët tona, si dy miq shumë të mirë që në fakt jemi, secili në drejtimin e vet. Kjo histori u zgjat deri në fund të janarit dhe ne vendosëm të mos ishim më pjesë e kësaj loje. Nuk po na e mbànte më shpirti, unë ndihesha si e burgosur që s’isha dënùar”.

“Erdhi një pikë ku unë vendosa që të jemi të sinqertë me publikun që na ndjék, me një publik që jetoi me ne gjatë atyre muajve të emisionit. Kështu që i publikuam ne ato foto që dolën me Beartin me qëllim, sepse pàvàrësisht reàgimit që do mérrnim, kércénimeve, oféndimeve, për hir të sinqeritetit, jemi duke u dënùar publikisht. Gjithsesi ndihem e lumtur, e çliruar që më në fùnd do e jetojmë jetën tonë ashtu siç duam ne”, përfundoi Tea.

https://www.youtube.com/watch?v=y6Dh_AwY8x8&feature=emb_title

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!