Dita e dashurisë e ka ëmbëlsuar situatën në “Për’puthen Prime”.

Këtë të diel, një rikthim i të vjetërve dhe i të ikurve nga emisioni ka ndodhur në studio duke sjellë kështu disa nga personazhet më të përfolur.

Të pranishëm janë Shqipja, Fjorela, Fationi, Graciano, Ana e parë, për të vijuar me Gerin, Inën, Antonetën dhe Enon.

Ish-konkùrréntët kanë treguar detaje të shumta rreth jetës jashtë formatit, si dhe kanë diskutuar në lídhje me përjetimet e tyre.

Mes tyre Shqipja dhe Ina, dy nga konkùrréntet më të komentuara, të cilat patën një përballje në studio për të bërë dallimin e ekspéríencave të tyre.

E gjendur përballë Shqipes, në debat e sipër, Ina deklaroi se “Për’puthen” 1 gjendej në një nivel më të lartë se “Për’puthen”-i i tanishëm.

“Ishim më me edukatë, nuk kemi degràduar në debàte, zénka”, deklaroi ajo.

Nga ana e tij, opinionisti Arjan Konomi deklàroi se që të dyja, si “Për’Puthen” 1 edhe 2 ishin interesante, por totalisht dy gjëra të kundërta.

“Eshtë sikur të krahasosh një film me një serial. Pavàrësisht se mùnd të kenë të njëjtën autore, të nijetin koncépt, ndryshojnë shumë nga njëra-tjetra”, u shpreh ai.

https://www.youtube.com/watch?v=TXPrSa3xA_c

Ky Shën Valentin i ka gjetur të gjithë të lartpërmendurit single, me përjàshtím të Fjorelës. Kjo e fundit u largua nga emision për shkàk se e gjeti dashurinë larg formatit.

Përpos ish-konkùrréntëve, kjo puntatë solli edhe një pjesëtare tjetër të opinionistëve, gazetaren Jonida Aliçkolli.https://www.photojoiner.net/image/gVwcw2XC

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!