Tea Trifoni ka publíkuar së fundmi një video, në të cilën ngre akùza të fòrta për autòren e programit “Për’Puthen”, Olsa Muhameti.

Tea shprehet se Olsa ka qenë që nga fillimi në dijeni për gjithçka dhe se e ka ditur që Vitin e Ri ajo e festoi në Kosovë me familjen e Beartit e jo me Anin siç u tha për publíkun.

Gjithashtu Tea shtòn se asaj dhe Andit i kanë kërkuar të bënin bashkë foto për Vitin e Ri, por ata nuk i bënë kurrë.

https://www.youtube.com/watch?v=GMjlCOOgv_Y&feature=emb_title

Më tej ajo ka treguar se ka qenë Olsa ajo që i ka shtýrë konkùrrùntët të bënin giveaway, sepse kishte përfitime personale.

Tea shtòn se Olsa i ka mbàjtur brenda me Andin, sepse bizneset donin që të reklamoheshin gjatë takimeve të tyre, ndërkohë që ata vetë nuk kanë marrë asnjë lloj pàgese në shkémbim, sepse sipas saj gjithçka e ka marrë autorja e programit.

Me ton të ashpér Tea Trifoni i ka kërkuar Olsa Muhametit të mos vazhdojë më tej me mashtrímet e saj dhe të mos tàllet më me ta.

Ndërkohë reàgimi nga ana e Olsës ka qenë i menjéhershëm. Ajo nuk ju është përgjigjur drejtpërdrejtë akézave të Teas, por ka publíkuar një thénie që qartësisht i drejtohet ish-konkùrréntes.

Siç duket Olsa ka vendosur të mos reàgojë ashpér si Tea apo Andi, por ka zgjedhur këtë formë që t’ju kundérpérgjigjet sùlmeve të tyre.

“Ti nuk mùnd të ndryshosh mënyrën se si njerëzit të tràjtojnë apo çfarë ata thonë për ty. E gjitha çfarë mund të bësh është që të ndryshosh mënyrën se si ti reàgon”, thuhet në thënien që ka publikuar Olsa.

Ndërkohë që lùfta e ftohtë vazhdon…

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!