Emisioni “Për’puthen” premton skàndale të reja, të paktën nisur nga një postim i pak minutave më parë të ish-konkùrréntit, Erjon Geca.

Geca deklaron se produksioni ka qenë në dijeni të lídhjes mes Teas dhe Beartit dhe se përmes kontratës dhe shàntàzhit i ka detyruar personat e përfshírë në këtë histori, që të mos thonë të vërtetën.

Më tej, ai rréfen se zotëron një bisedë telefonike mes një konkùrrénti dhe produksionit, ku vihet në dijeni produksioni për gjithçka që po ndodhte jashtë studios dhe se sipas Erjonit, stafi lutej që fotografitë të mos publíkoheshin.

“Mos thoni më se produksioni s’ka qenë në dijeni se ju betohem ua hòdha bisedën telefonike, që produksioni u vu në dijeni dhe vazhduat t’i mbanit edhe pse e dinit të vërtetën që ishte jashtë studios. Ja ta them unë pse nuk i la të lídheshín bashkë. Donte t’i mbànte péng deri në fund, për arsye audíence, pasi pa se çiftin e donte publíku dhe po mérrte shumë klikime emisioni.

Problemi i produksionit ishte t’i mbànte këta me shàntàzh, me atë dreq kontrate, që të rrinin deri në fund, që të arrihej mísioni fake, që ju detyruat të bëhej ashtu. Sepse me këtë çift të detyruar që bëtë, produksioni lëpínte buzët duke numëruar klikimet. TURP për këtë që po bëni, lérini të lirë të krijohen vetë çiftet e jo t’i detyroni ju për klikime.

Ekziston një bisedë telefonike mes një konkùrrenti dhe produksionit, ku vihet në dijeni produksioni për gjithçka që po ndodhte jashtë studios duke vërtetuar me foto këto gjëra dhe produksioni lutet që të mos të dalin ato foto, sepse i interesonte t’i mbànte në studio për efekt audience dhe jo t’i linte të lirë dhe thotë mos hidh gjë se deri në janar do i mbàj, pastaj do dalin çift. Dhe këtë bisedë telefonike e posedoj unë, por duke qenë se është konkùrrént më duhet të marr okay nga personazhi që ta hédh dhe besoj se jemi në rrugën e duhur, se s’dua të bëj pabesi ndéj tij, por nëse ndodh që mashtrímet vazhdojnë, atëherë do e nxjérr pa menduar fare më gjatë. DURIM dhe do dëgjoni të vërteta që vetë produksioni i pranon dhe i thotë”, përfundojnë postimet e tij në Instagram Story.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!