Mbrëmjen e së martës u publíkuan lajmet për shérrin mes dy reperëve Finem dhe Don Xhon, por menjëherë pas shpërndàrjes së pamjeve nga mediat online ku préténdohej se dy artistët kishin pérléshje fizike, ata reàguan duke e cilësuar lajmin si të pavërtetë.

Finem është shpréhur “Unë nuk e dija atë video për vete, sa rràfim ne përditë… Do mbàjmë mend ne sa rràfim…”.

Ishte e paqartë se ku dhe kur është filmuar kjo video, apo kush ishin pròtagonistët në të, përveç Finem i cili dallohet qartë edhe në pamje. Por një ditë më pas vjen një reàgim tjetër.

Bëhet fjalë për këngëtarin Santi, i cili përmes një video deklaron se është ai i përfshírë në videon e publíkuar.

Në muajin Nëntor, Santi ka qenë i ftùar në programin “Zonë e Lirë” të Arian Çanit, ku sipas tij, pasi është larguar nga emisioni i kanë zënë prit.

“Sapo jam larguar nga emisioni më kanë zénë pritë dy makina, pa dijeninë time, më kanë rràhur, nuk është tùrp, tek pullë me u rràf nga 10 veta sa ishin ata. Arsyeja që nuk kam reàguar është se nuk kam dashur të màrr vëmendje, emër apo të bëhesha lajm. Të nesërmen më ka marrë vëllai dhe menaxheri i Finem për të tërhéqur dénoncimin”.Image result for santi finem

Këto kanë ndodhur për një video në TikTok, arsyeja më bànale. Dénoncímin e kam tërhéqur meqë e mbyllëm muhabetin dhe video nuk do dilte kurrë.

Arsyeja që është postuar kjo video, është duke parë famën e Don Xhonit në çdo rrjet social, kanë dashur ta shfrýtëzojnë për vëmendje.

Më keni sqaruar 3 muaj përpara, por pabésisht, si jo burra. Sot po reàgoj jo për vëmendje, por për një padrejtësi. Do ju ndjék pénalisht që prej momentit që ka dalë video, kam fakte, mesazhe. Nëse doni vëmendje ua jap unë.”

https://www.youtube.com/watch?v=fu-YJKLTyew&feature=emb_title

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!