Nëse një pjesë prej jush mendon se teksa Shqipëria ka probleme shumë më madhore që kërkojnë vëmendje publike, sesa lídhja e fshéhtë Beart-Tea dhe ajo e stisur mes kësaj të fundit dhe Andit, dijeni se vetë Tea ndan të njëjtin mendim.

Në një intervistë për mikrofonin e Prive, teksa shprehet se janë shumë të lumtur, Trifoni deklaron:

“Na ka marrë kohë zyrtarizimi i lídhjes për shkàk të njohjes së njëri-tjetrit, nuk kemi shumë që njihemi. Është bërë dràma më e madhe dhe pa lídhje mendoj unë, ka kàuzà shumë të réndésishme për momentin që duhen diskutuar, sesa dashuria ime dhe e Beartit. Po mùndohemi ta anashkalojmë këtë vëmendje”.Image

“Sa jeni të lumtur bashkë?”, u pyet dyshja, dhe njëzëri Tea e Bearti u përgjigjën “Shumë” duke parë njëri-tjetrin në sy.

A i péngojnë shkrimet e mediave?

“Mediat duan klikime, kështu që është puna e tyre se çfarë shkruajnë”, shprehet Tea, teksa shtòn se është mbyllur gjithçka me produksionin.Image

Lídhur me skàndalin në fjalë, Tea ngríti akùza të fòrta për autoren e programit “Për’Puthen”, Olsa Muhameti.

Ajo tha se Olsa ka qenë që nga fillimi në dijeni për gjithçka dhe se e ka ditur që Vitin e Ri ajo e festoi në Kosovë me familjen e Beartit e jo me Andin siç u tha për publikun.

Gjithashtu Tea shtoi se asaj dhe Andit i kanë kërkuar të bënin bashkë foto për Vitin e Ri, por ata nuk i bënë kurrë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!