Para disa ditësh, Tea Trifonit, vajzës më të diskutuar të ditëve të fundit, ju mbýll llogaria e saj në Instagram.

Ish-konkùrréntes së “Për’puthen” fillimisht ju fshí, videoja sqaruese në Youtube dhe më pas ju mbyll llogaria në Instagram.

“Në fillim video në Youtube, tani Instagrami! Çfarë tjetër?”, shkroi Tea e habitur, duke mos e kuptuar se çfarë ndodhi me llogarinë e saj.

Megjithatë fshírja e videos dhe mbyllja e llogarisë nuk e ndali Tean që të publikonte një tjetër deklàratë kundër Olsa Muhametit, autores së programit.

Mirëpo partneri i saj, Bearti, nuk e lë Tean të mungojë në rrjete sociale as në këto ditë të vështíra.

https://www.youtube.com/watch?v=GMjlCOOgv_Y&feature=emb_title

Ai ka ndarë në Instagram foto të një pikture që është bërë nga Tea.

Kështu Bearti na zbùloi dhe një pasíon të fshéhtë të Teas, që ajo nuk e kishte treguar kurrë sa ishte pjesë e “Për’puthen”.

Nuk dihet nëse ajo e ka bërë pikturën më herët apo gjatë këtyre ditëve, por duket se ka goxha talent.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!