Arjan Konomi është përplàsur disa herë në studio me opinionistët e tjerë të “Për’Puthen Prime”, Fatma Haxhialiu dhe Meridian Ramçaj.

Ky i fundit debàtoi ashpér me Arjanin disa javë më parë, pasi akùzoi Ledjanën se ka lídhje jashtë programit dhe nuk e pohon. Konomi nuk i pranoi akùzat e ish-banorit të Big Brother dhe po ashtu as Ledjana.

Nga ana tjetër Fatma Haxhialiu bëri një postim të gjatë në rrjete sociale disa ditë më parë kundér Arjan Konomit.

Ky i fundit ju tha djemve gjatë njërës prej puntatave të programit se duhet t’u bëjnë më shumë komplímente vajzave, sepse kjo është një mënyrë për t’i bërë për vete.

“Nuk dëgjova një djalë t’i thotë një vajze më pëlqejnë këmbët e tua, flokët e tua, fund-shpina jote se atë shohin djemtë. Pra të mikloni”, tha Arjani.

Kjo deklaratë e tij nuk u prít mirë nga Fatma, që e cilësoi si shumë séksíste, pasi sipas saj vajzat nuk janë lodra séksi për t’ju thënë fjalë të tilla.

“Gjuha seksiste në këtë emision është toksíkë dhe e néverítshme! Të komplimentosh të pasmet, shalët, gjoksin e një vajze dhe jo karakterin e saj nuk është vlerësim meqënëse ra fjala… dhe sa gjynah që Shqipëria është ende në këtë derexhe mentaliteti. Meqënëse ra fjala, kjo quhet ‘catcalling’ në botë dhe ha gjòba të mira kur i bën në rrugë, lëre pastaj t’i pròmovosh në ekran. Gratë dhe vajzat nuk janë lodra séksùale, as kukulla me kurdisje dhe kanë ca gjëra më shumë për të ofruar veç trupit!”, shkroi Fatma në një postim.

Ndërkohë ditën e sotme Arjani i ka hédhur një thùmb Fatmës, por edhe opinionistëve të tjerë të programit. Ai ka publikuar një foto nga ambientet e “Top Channel” dhe përkrah ka shkruar:

“Për opinionistë nuk ka rënë ínflacíoni, por flama”.

Ndërkohë nga ana e Fatmës dhe Meridianit nuk ka pasur ende asnjë reàgim pas këtij komenti të Arjanit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!