Mbrëmjen e djeshme, moderatorja e “Për’Puthen”, Bora Zemani mùngoi në studio për shkàk të inféktimit me Covid-19.

Emisionin e hapi opinionisti Arjan Konomi, i cili lajmëroi se moderatorja ishte inféktuar dhe nuk do të shfàqet për disa ditë në ekran.

Por qëndrojmë te Konomi. Ky i fundit publikoi në Instagram, një fotografi të tijën së bashku me Borën, ku shkruante:

“Bora shërim sa më të shpejtë! Është hera e parë në jetë që do kisha dashur të më kishte zénë COVID dhe kolera për të pùshuar disa ditë!”

Kështu, krejt natyrshëm njerëzit e lídhën përshkrimin e fotografisë me sítuatën Tea-Beart. Ditë pushimi nga trýsnia e lajmeve dhe presíoni publik?

Skàndali i fotografive çift të të lartpërmendurve vuri në dyshím besueshmërinë përpos të emisionit edhe të vetë opinionistit, deri atëherë tepër i familjarizuar me masën e gjerë.

Ky i fundit, mes emocíonesh e lòtësh, reàgoi përmes një videoje në Instagram:

“Unë nuk kam pasur as dijeninë më të vogël, as dýshimin më míninal që mùnd të ekzístonte kjo e vërtetë, që ju keni marrë vesh këto ditë. Nëse kam pasur dyshime, kanë qenë dyshime për pëlqime, në momente të caktuara që tani i takojnë 3-4 muaj më parë. Por përveç atyre dyshimeve për pëlqim dhe një tërhéqje recíproke, kam qenë totalisht në mùngesë të plotë të çdo dijenie deri në momentin që do ishte Prime, kur Tea dhe Andi do largoheshin nga ai emision. Këtë e them me ndershmërinë më të madhe në radhë të parë tek ata që kanë besuar te fjala ime dhe personi im”.

https://www.youtube.com/watch?v=nIaiXMXrdjo

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!