Xhemi Shehu u shpréh në një intervistë për revista “Who” se kishte héqur dorë përfùndimisht nga televizioni.

Ajo tha se e ka mbyllur kapitullin e televizionit me “Portokallinë” dhe se nuk do t’i kthéhej më.

“Kam bërë edhe programe të tjera, që nuk është se më kanë ngjàllur ndonjëfarë interesi ose më kanë dhénë ndonjë kënaqësi. I kam bërë se duheshin, por jo nga pasíoni apo dëshira. I bëja, sepse doja të rikthéhesha në ‘Portokalli. Prandaj dhe u tërhoqa nga ‘Portokallia’ sepse s’po mérrja më kënaqësi, dhe prandàj po them duhet të ndodhë ndonjë çùdi që unë të rikthéhem prapë, gjithmonë në një format të ngjàshëm me ‘Portokalli’-në. Nuk kam fare ambícien që të bëj programe të tjera. Kështu që me shumë gjasa i bíe që unë jam tërhíqur dhe e kam mbýllur njëherë e mirë me televizionin, sepse nuk është se mendoj se do bëhet diçka po aq e mirë sesa ‘Portokalli’-a dikur, sepse kjo që po shohim tani nuk mendoj se është maksimumi i atij spektakli. Ose mbase dhe është ezaùruar dhe me kohën… Nuk e di, nuk di çfarë të them, por nuk më tërhéq më”, u shpreh Xhemi duke shtùar se këtej e tutje do t’i dedíkohet familjes së saj.

Mirëpo duket se ajo ka ndryshùar mendim dhe ky nuk është vendimi i saj final.

Së fundmi Arbana i ka bërë një intervistë Xhemit përmes ndjékësve të saj.

Këta të fundit janë intéresuar nëse Xhemi do të rikthehet sërish në Top Channel.

Ndërkohë që ne prísnim që ajo të përgjigjej me një “JO” absòlute, në fàkt Xhemi bëri një deklàratë që na habíti të gjithëve.

“Çështje kohe”, tha Xhemi dhe përgjigja e saj u shoqërua me ovacíone nga Arbana.

Siç duket ajo ka ndërrùar mendim, ose është ende e lëkùndur në vendimin e saj final.

Megjithatë na mbétet të shohim se çfarë do të ndodhë në të ardhmen me Xhemin dhe karríerën e saj në televizion.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!