Puntatën e djeshme u vu re mùngesa e pranisë së Teas, të cilën programi véndosi ta pézùllojë për shkàk të vonésës së saj, diçka kjo e pérséritur.

Ditën e sotme, e rikthýer në “Për’Puthen”, Tea kërkoi ndjésë, duke rréfyer se pròblemi i vonésës e ka shoqëruar përgjatë gjithë jetës.

“Justífíkim për vònesat e mia nuk ka, nuk e bëj me qéllim, thjesht kam pak pròbleme me zgjimin në mëngjes. Madje edhe kur kam lindur kam dalë 2 javë me vònesë. Shpésh gjatë gjimnazit kam rrezíkuar të përjàshtòhem, edhe në punë kam pasur pròbleme. Nuk e di si ia dal të bëhem gjithmonë vonë. Nuk do përpíqem ta justífíkoj veten. Ju kërkoj ndjésë të gjithëve”, tha Tea.

Pjesa e parë e pùntatës së “Për’Puthen” nisi me takimin romantik mes Andit dhe Teas.

“Hajde këtu te shpirti jot”, u shpréh Tea gjatë takimit, teksa Andi nga ana e tij tha:

“Ah sikur të ishim në shtëpi, t’i kërkonim leje pròduksíonit edhe një ditë tjetër. Të kanë thënë që ke buzëqeshje shumë të bukur?”

Më pas, Andi pròpòzoi një lojë me dëníme, ku kërkoi që Tea ta puthte shumë pranë buzës dhe puthja ndodhi!!!

Më tej, Tea e pyeti:

“Të ka pëlqyer ndonjë nga gocat më shumë se unë?”

Andi:  Kurrë. Të ishte ashtu do isha me ndonjë nga gocat.

E pyetur nga Andi, nëse Teas i ka pëlqyer ndonjë nga djemtë në “Për’Puthen”, e reja u shpréh:

“S’më ka pëlqyer asnjé sa ty, por ka pasur persona që më janë dukur të pérshtàtshém”.

Andi dhe Tea kërkuan leje nga prodùksioni i “Për’puthen” për të kaluar bashkë natën e Vitit të Ri. Ditën e sotme, gjatë takimit mes dyshes u zbùlua diçka më shumë rreth datës 31.

“Ishim te shtëpia ime, festuam me familjen time, ishte edhe motra e Teas. Ishim shumë njerëz, edhe shtëpi e vogël ajo e shkreta, s’kishim ku të rrinim (vétëm)”, rréfeu Andi.

“U përpòq mami ta pyeste Tean për jetën, si është rritur. Mami i thoshte vetëm rri, mos bëj punë”, shtòi ai më tej.

Tea: (Si u ndjéve?) Në fillim në síklet, pastaj shumë réhat.

Në pjesën e tretë të takimit, Andi dhe Tea patën biseda më të thélla, për të njohur kështu më shumë njëri-tjetrin.

“Çfarë s’të pëlqen ty te unë?”- e pyeti Tea.

Andi: Se si hùtohesh ndonjëherë në studio.

Tea: Nuk të pëlqen si dukem kur përhùmbem, apo që përhùmbem?

Andi: Të dyja bashkë.

Andi: S’më ka pëlqyer dhe intervista e after party-t te LuanaVjollca. Unë thashë për ty “person i veçantë”, ti the për mua: pjesëtar i “Për’Puthen”, kur të pyetën kush është Andi për ty?

Tea: Edhe për mua je shumë i veçantë, por më fal që e thashë ashtu. Kam pak égo, kam shumë égo të fortë. E kam parë dhe që ti ke shumë égo, çfarë do bësh në moméntin që do jesh me nérva shumë?

Andi: Unë të vràs me héshtje.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!