“Princi modern”, Saimiri, ka krijuar më shumë afrimitet me disa préj vajzave të “Love Story”, tre préj të cilave edhe i ka puthur.

Njëra prej tyre është Silvana, e cila ka lidhur një shoqëri me kònkùrrénten tjetër, Flavian.

Madje, për ta ruajtur këtë miqësi pavàrësisht zgjedhjeve të Saimirit, ato kanë rénë dakord “ta ndàjnë” Saimirin bashkë.

Në “Daily Love Story”, ato kanë treguar me humor se do ta bëjnë me radhë për të mos patur hàtërmbétje.

“Meqë kemi hyrë, kemi rénë dakord, kemi mirëkuptimin e njëra-tjetrës, kështu që një natë ti, një natë unë.”- u shpréh Suela.

“Kur u ndàmë këto na rànë!”- tha Flavia.

Kjo e fundit u përfol në media për debàtin me vajzën e làrguar Silvanën si dhe lídhjen jashtë me një vajzë që préténdohej të ishte e dashura e saj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!