Mbrëmjen e djeshme “Love Story” shkàktoi polémika të shùmta, teksa Silvana ka nxjérrë provat që sipas saj vértetojnë fàktin se Saimiri po bën lojë dhe se ka ftùar vajzat në shtëpinë e tij.

Ish-kònkùrrùntja ka publíkuar në Instastory bisedat e Saimirit me të dhe dy vajza të tjera ku ai i ftòn në shtëpinë e tij.

Mes të tjerave ajo ka pòstuar edhe një bisedë të kònkùrréntes aktuale Flavia, duke shkruar se biseda është bërë mes kësaj të fundit dhe shoqes së saj të ‘ngùshtë’, ku konfirmohet se Saimiri i ka shkruar edhe Flavias. https://www.photojoiner.net/image/UhmDCEdw

Më pas Sílvana ka publíkuar edhe disa mesazhe që i kanë shkuar në Instagram nga një vajzë, e cila i shkruan se është lésbíke dhe se po njihet me Flavian.

“Mua më pëlqejnë femrat dhe po njihemi ndërkohë që ajo është aty brenda!”– thuhet në mesazh.

Teksa e ka ndàrë me ndjàkësit në Instastory, Silvana shkruan: “@flavia.harizaj jepi llògari të dashurës tënde dhe jo mua për qëndrimin tënd edhe një javë më tépër aty!”https://www.photojoiner.net/image/lgJ9fFTo

Më pas ajo duket se është pénduar dhe e ka héqur menjéherë screenshotin.

Silvana shkruante dje  se nuk flet kòt dhe nuk ka asnjé ínat, thjesht do të tregojë se Saimiri bën çdo gjë për show.

Madje ajo thotë se ia ka treguar prodùksíonit lojën e tij sapo e ka kuptuar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!