Mbrëmja e djeshme në “Shiko Kush LUAN”  ka patur plot argëtim dhe enérgji.

Kjo ishte mbrëmja e fundit me të ftùar personàzhe publíke, pasi epísodi i fundit fare, javën e ardhshme, prítet të jetë specíal.

Nuk e dimë për çfarë bëhet fjalë sepse diçka e tillë nuk ka ndodhur në asnjë sezon dhe Luana nuk na ka treguar asgjë, por ka premtuar se nuk do zhgénjehemi.https://www.photojoiner.net/image/bOHkxl84

Ndërkohë, një nga të ftuarat e puntatës së sotme ka qenë edhe deputetja Rudina Hajdari, e cila ka dalë paksa nga kornízat, duke u përballur me lojëra të ndryshme.

Rudian ka zbùluar se është duke kaluar një krízë bashkëshortore.

E pyetur për shérrin më të madh që ka pasur me të shoqin, ajo rréfeu se në fakt, moméntin më të vështírë po e kalon aktualisht.Rudina Hajdari, jashtë politikës. Njohja me bashkëshortin, dasma në New York dhe lindja e Sihanës

“Shérrin më të madh….ky qenka një kùrth më duket, atëherë ne kemi shumë vite bashkë, kemi një vajzë..kemi kaluar uljet dhe ngrítjet tona, unë u làrgova nga SHBA-ja dhe jam këtu për arsyet që dihen dhe në fakt tani po kalojmë një moment shumë të vështírë, por ai është një baba i shkëlqyer. Unë e di që më mbéshtet dhe do të vazhdojë të më mbéshtesë gjithmonë në këtë që bëj,”- tha Hajdari.

Gjithsesi, arsyen e kësaj kríze në çift, deputetja nuk e zbuloi. Ajo po jeton bashkë me të bijën në Shqipëri, ku dhe është angàzhuàr politikisht.Crisis with spouse? Rudina Hajdari confesses as rarely: We are in a very difficult moment! - Politike

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!