Pak ditë më parë, në emisionin “Për’Puthen” erdhën dy konkùrréntë të rinj, Antonela dhe Riniani, që tràzuan menjëherë ujërat në program.

Rinian Leka, 33 vjeç, jetonte në Itali dhe ishte rikthýer në Shqipëri préj pak kohësh.

Ai tha se kishte pasur një lidhje për një kohë të gjatë dhe se préj më shumë se 1 muaji ishte beqar.Kjo ishte e fejuara e konkurrentit të “Për'puthen” Riniani u shpréh se ka krijuar një pëlqim për Melisën dhe Anën, ndërsa Sindin e kishte me pikëpyetje.

Riniani ende nuk ka realízuar një takim me ndonjërën nga vajzat e “Për’Puthen”, ndërsa sot i është përgjigjur pyetjeve të vajzave të publíkut, që e shohin emisionin nga ekrani.

Dikush i ka kërkuar Rinianit të léshojë flokët, për ta parë me një tjetër look dhe ai nuk ia ka príshur dëshirën.

https://www.youtube.com/watch?v=vc5D_gFsyDk

Mirëpo, pamja e tij ka “zhgénjyer” në njëfarë mënyre vajzat e emisionit, të cilat i kanë sugjeruar t’i mblàdhë sërish bisht.

Në fakt, flokët e gjatë sigurisht që duan krehje për t’u dukur bukur, ndaj Riniani premtoi se do të vinte një ditë tjetër me look-un e ri.

Epo, mbàtet të pràsim!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!