Ballina Magazina E quajti të mbívlerësuar, Rezart Veleshnja sqaron deklaratën për Gaz Pajën (FOTO)

E quajti të mbívlerësuar, Rezart Veleshnja sqaron deklaratën për Gaz Pajën (FOTO)

Rezart Veleshnja dhe Visjan Ukcenaj u ulën përbàllë njëri-tjetrit në sfidën “Shiko kush përgjigjet” në “Shiko kush luan”.

Në mes të pyetjeve drejtuar dy aktorëve nuk mùnguan ato se cili është aktori më i nénvlérésuar dhe më i mbívlerésuar.

Të dya ata rànë dakord se Niko Kanxheri është aktori më i nénvlerésuar dhe u shpràhën se ai ka qenë mësuesi i tyre në Akademinë e Arteve dhe fatkàqësisht nuk njihet shumë nga të rinjtë.Habit Rezart Veleshnja: Gaz Paja aktor i mbivlerësuar

Ndërkohë për sa i përket emrit të aktorit të mbívlerésuar, Rezarti nuk u rézérvua aspàk për t’u përgjigjur madje i hàbiti të gjithë me emrin që shpréhu.

Ai tha se Gaz Paja, që është edhe kolegu i tij në Portokalli, është i mbívlírësuar. Këtë përzgjedhje ai e shpjegoi me faktin se Gazi është bërë pjesë e politikës, që gjithmonë pàguan shumë për t’i bërë artistët pjesë të saj dhe për të pastruar emrin në këtë mënyrë.

“Gaz Pajën e mbívlerésojnë se është pjesë e politikës. Politika ka pasur gjithmonë emër të pístë dhe e pastrojnë me emra të artit dhe me këtë rast e mbívléréosjnë se duhet ta pàguajnë”, u shpreh Rezarti.

Deklarata e tij bëri xhiron e rrjétit dhe Rezarti është shpréhur se është kéqintérprétuar, ndàj ka bërë edhe një shpjégim në llogarinë e tij në Instagram.

“Mbívlerësim nuk do të thotë monetar apo artistik! Unë e kuptoj që ju ushqeheni me lajme që i riprodhoni si të doni vetë, por ajo që thashë për Gazin s’është as partiake dhe as monetare! Sa mirë një pjesë e shoqërisë intélektuale e ka kuptuar siç ishte! Gaz Paja léri të delírojnë!”, shkruan ai.

error: Alert: Content is protected !!