Këngëtari i njohur Redon Makashi ka rrëfyer se në Egjipt, teksa ka qenë së bashku me Aleksandër Gjokën dhe Dashnor Dikon kanë mbjellë pemë.

Gjatë intervistës në emisionin ‘Rudina’, Makashi tregoi se i kishin ngatérrùar ftesën nga Ministria e Bujqësisë duke i detýruar që të mbillnin pemë. Punën ata e bënë dhe me paratë që mòrën blenë nga një aksesor.

Rudina Magjistari: Po çfarë është ai rréth mo Redon?

Redon Makashi: Kjo është màrrë në Egjipt, në një jo aktivitet por në punë fizike.Redon Makashi: Shkuam në Egjipt për koncert dhe përfunduam duke mbjellë  pemë - Tv Klan

Rudina Magjistari: Që do të thotë?

Redon Makashi: Është një histori shumë e gjatë.

Rudina Magjistari: Me kë ke qenë aty?

Redon Makashi: Kam qenë me Sandrin me Dashnor Dikon, ajo është një histori që do na mbajë gjysmë ore duke e treguar.

Rudina Magjistari: Më trego momentin e blerjes së unazës.Shkuam për të kënduar, por përfunduam duke mbjellë pemë në Egjipt; Redon  Makashi tregon historinë e çuditshme - Showbiz

Redon Makashi: Fillimisht ne shkuam për aktivitet, por përfùnduam duke mbjellë pemë në Egjipt. Ne me çunat shkuam për koncerte. Ishte ngatérrùar ftesa, kishte ardhur ftesa e Ministrisë së Bujqësisë. Ka gàllata kjo histori, është e gjatë. Thoshte Sandri s’kam punuar në Shqipëri, do mbjell pemë në Egjipt.

Rudina Magjistari: Realisht shkuat mbòllët pemë në Egjipt?

Redon Makashi: Jo nuk pranuam, bëmë një révoltë. Shkuam mes zezakëve, po çne ne këtu, a kemi koncert i thoshim atij të ministrisë, do bëjmë koncert apo jo? Ai pasi bisedoi me ata orgànízatorët që na kishin ftùar, tha çuna ne kemi ngàtërrùar ftesën, po duhet të mbjéllim disa pemë. Çfarë pemësh?

Ne s’mùnd të kthéhéshim dot Shqipëri sepse bileta ishte për 15 ditë. Po ka shumë histori, është shumë e gjatë. Dhe si përfundim ato lekët e fundit që na mbetën, se hàrxhuam dhe lekët, nuk kishim as lekë me vete, shkuam blemë të gjithë nga një byzylyk, po asnjë nga çunat nuk e kanë, kjo e imja rezistoi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!