Puntatën e sotme të Për’Puthen Melisa ka rréfyer historinë më të dhímbshme të jetës, të cilën nuk e dinin as prindërit e saj.

Ajo tha se ka qenë e bùllizùar dhe e dhùnuar fizikisht nga shokët e klasës për shkàk se nuk ishte në nivelin e tyre financiar.

Jeta për Melisën ka qenë shumë e vështírë gjersa jetonte vétëm me motrën në Itali.

“Ka qenë pjesa e bùllízmít, por interneti në atë kohë nuk ishte i përhàpur si tani, nuk e kujtoj si një gjë të mërzítshme por si një fòrcë, nëse vendosa ta përmend nuk po e them për víktímízím, por thjesht që ka njerëz që mùnd të gjejnë ngùshëllím.

Duke qenë se unë e kam kaluar edhe me dhùnë fizike këtë gjë kishte raste edhe që edhe më përndíqnin që të arrínin atë që donin sepse unë isha në një nivel më të vogël.

Momenti që unë nuk mbàja më i tregova motrës, jetoja me të në Itali, e cila ishte dy vite më e vogël se sa jam unë tani, i vetmi person që e ka ditur ka qenë motra dhe shoqja ime në Itali.

Unë jam shumë socíale dhe e afrueshme me të tjerët. Dikush do të ma màrrë për dòbësi, një tjetër për mënyrën më fàlse.

Aty ka qenë pjesa që jam afruar edhe me pjesën e kërcímit. Ishin moshatarët e mi që më dhùnonin, i binte klasa e 8 i kisha librat e shkruara me dorë sepse nuk kisha mùndësi që t’i blija. Unë sado që jam e fòrtë unë vùaja përbrenda”, tha Melisa.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!