Tea pézùllohet nga emisioni ‘PërPuthen’! Të gjithë menduam se arsyeja ishte pikërisht lajmi që u përhàp me shpejtësi që kishte thýer rregullat e emisionit me Arbrin siç bëri Ana me Arjonin.

Me nisjen e puntatës së sotme të “PërPuthen”, u vù ré mùngesa e Teas, ku moderatorja Bora Zemani bëri me dije se e reja është pezùllùar nga programi.

“Shpésh ka shfàqur pakòrréktési, ka ndodhur që vjen dy orë me vònesë, të gjithë ne présim vétëm Tean, ajo do jetë e pézulluar nga program”, u shpréh Bora Zemani, e cila e pyeti Andin nëse e shéh të gjithën këtë si mùngesë réspékti.

Andi: Është gabím, po e kam timen, s’e hédh dot pòshtë, pyet dikë tjetër. Edhe sikur ti të kesh të drejtë, nuk të jap. S’kam mendim fàre. Ju se keni gabím, s’po them dhe për Tean, ka qenë duke u bërë gati për emísíon, kanë qenë xhírímet íntensíve, jemi shumë të lòdhur.Image may contain: 1 person, closeup

Ana: Jemi një staf që e présim, jemi edhe ne të lòdhur, duam të dukemi bukur, dhe ne na bíe make up-i, enérgjía duke prítur Tean dhe kjo është e patòlerùeshme.

“Në fillim këto persònàzhe janë shumë kòrréktë. Çfarë ndodh pasi prékin famën, më duket sikur kthéhemi në shkollë riédukími me këto pezùllíme”, deklàroi Zemani, teksa iu drejtua Arjanit.

Arjani: Është i vështírë menaxhimi i fàmës, tani që është rrítur shumë Instagrami kanë filluar síllen pak më ndryshe, edhe make up-in se bëjnë më këtu, por e bëjnë nëpër studio private. I kam folur dy herë, hajde sot po ta fal se je bërë e bukur, këto sjellje të përsëritura…Shocking / Recognized before 'Matching', Albanian takes out Tea's picture kissing Andi

Andi: Vetëm Tea që s’është méndjemàdhe, vjen një moment që bëhesh pérsonàzh publík….mos prít që për tre muaj të jetë kaq kòrrékte. S’ka lídhje fàma apo mendjemàdhësia.

Bora: Po pse dikur ka qenë kòrrékte? Është kthýer në pròblem.

Mevlani: Jam zgjuar në 6 të mëngjesit për të qenë préciz, më vjen ínat.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!