Sot u trànsmetua takimi mes Melisës dhe Andit në “Për’Puthen”.

“Është takimi im i parë më soft”, është shprehur Melisa, ndërsa Andi nga ana tjetër shfaqet në takim me prànga, e thotë se i respektoi amànetin që Atdheu i ka dhënë. Ato prànga duhet t’ja híqte Melisa!

Në pjesën e parë të takimit Andi i mëson Melisës disa teknikat për vetémbrojtje.

Andi shfàqet me prànga ndërsa Melisa e ngàcmon duke i thënë se përse i ka vendosur apo ngaqe ka fríkë se nuk i rezíston dot. Andi i thotë se nuk është ajo për çfarë po fëet por është duke respektuar amànetin e Atdheut.

Melisa i thotë se përse dolën bashkë nëse ai ka ardhur në prànga por ai i kërkon që ajo e ka në dorë nëse do e lirojë apo jo. Ajo i thotë se nuk ka nevojë të jetë kaq i respektueshëm me Atdheun por po që nevoja do ia bëjë ajo respektin.

Melisa e pyet se përse e pranoi ai kur ai nuk shfaqi pëlqim për të kur erdhi por Andi u justífíkua se ai nuk donte që të shkonte aty ku ishin të përqendruar të gjithë. Ai i thoë Melsisës se është snàjperiste, e drejtpërdrejtë dhe se nuk i pëlqen xhélozët.

Në pjesën e dytë të takimit Andi përfundon duke ndjékur me vrap Melisën, por çfarë ndodhi? Andi e pyet se nëse ka ndonjë vërejtje ndërsa Melisa i kthehet se ajo do donte që ta njihte atë në një moment kur është i acàruar dhe me nérva.

Dyshja dukeshin mjàft të lirshëm pranë njëri tjetrit dhe kjo dukej qartë. Melisa provon të bëj xhiro me patina por ka një kush për Andin: Nëse e lë të rrëzohet nuk do të dalë më në takim me të!

Melisa pyet nëse është tip spontan kurse ai i thotë se i pëlqen të provojë gjëra të reja. Të dy nisin të luajnë me patina madje Melisa e kércénon duke i thene se nëse e lë të rrézohet nuk do dalë më me të.

Kjo gjë i vrét veshin Andit i cili i thotë se përse nuk do qe të dalë me të në takim me të kurse Melisa i thotë se nuk është aq e lehtë sa ç’duket për të dalë në takim me të. Andi mohon një gjë të tillë dhe i premton asaj se nuk do e lejojë të rrézohet.

Melisa insiston se ekziston mundësia që ajo të rrézohet por Andi është i vend osur duke i thënë se nuk do e lejonte një gjë të tillë të ndodhte. Melisa e provòkon duke i thënë po sikur pasi të ndàhen nga ky takim ai të shkojë në shtëpi dhe ti ngéle mendja tek ajo çfarë do ti ndodhte.

Andi i thotë se ai nuk sheh asgjë të kéqe. Melisa nuk e beson dhe i kërkon ta shikojë në sy kur flet. Andi mesa duket paska një talent të fshéhtë, të bëj màgji me letra!

Andi i thotë se nëse e gjen letrën që ajo zgjedh ajo do e lejojë ta puthë e nëse jo nuk ia jep puthjen. Melisa insíston që  nëse ai nuke  gjen ajo do e gòdasë me shpòllë dhe kështu bIen dakort. Lojën e fiton Andi i cili arrín t’ja gjejë dy herë letrën Melisës.

Pas takimit të parë, Andi thotë se nuk e ka zënë gjumi deri në dy të natës duke menduar për Melisën.

Për këtë e pyeti edhe Bora pas takimit dhe Andi tha që kishte qëndruar deri në 2 mëngjesit duke menduar.  Teksa Bora e pyet se çfarë mendonte për Melisën, ANdi i thotë se ka fríkë se do ja léndoje zemrën.

Po të njëjtën pyetje Bora ia bën Melisës duke i thënë se a ka menduar Andin në shtëpi dhe ajo i thotë se e ka menduar dhe se i duket  goxha tip intéresant, nuk është në hije për të por që kanë shumë ngjashmëri dhe ka  pak fríkë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!