Përputhen është kthyer në një fenomen televiziv.

Që prej Episodit të parë, që ndíqej kryesisht nga të rinjtë, sot ky Reality Show që në qendër ka njohjet romantike mes vajzave dhe djemve ndiqet nga çdo grup moshe kudo në botë ku ka shqiptar.

Si një kërkesë e vazhdueshme e publikut, por edhe si pasoje e target grupit kaq të gjerë të shikuesve që ka ky program, Përputhen njofton një tjetër risi të réndésishme.

Shumë shpejt pjesë e programit nuk do të jenë vetëm të rinjtë, por gra dhe burra të cilët kërkojnë të kenë një partner apo partnere krah tyre.

“Përputhen 40” do të jetë vendi i njohjeve të reja, për indívidë, mbi moshën 40 vjeç, që janë beqar të divòrcùar apo të ve.

Sërish të parët në thýerjen e tabuve, jemi kurioz të mësojmë se çfarë do të ndodhë në Përputhen 40.Nis perputhen me mbi 40vjeq😱💣 - YouTube

Për këdo që është vetëm dhe dëshiron të ketë njohje të reja, por edhe të provojë një avénturë televizive, mos nguro apliko tani që audicionet sapo janë hapur.

Apliko tani: Në faqen zyrtare të instagramit: Perputhen_tch, si edhe në numrin e telefonit 355682006131

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!