Shumë fansa kanë shkuar në ékstréme për të shpréhur dashurinë apo pëlqimin e madh që kanë ndàj një personàzhi të fàmshëm.

Ka pasur edhe nga ato raste kur kanë zgjédhur që pòrtretin e personàzhit të tyre të préferuar ta gdhéndin përgjithmonë në trup.

Të tilla raste nuk kanë qenë të pakta në Shqipëri, pasi kemi parë shumë perona që kanë bërë tatùazh në kraharor ose në krahë fytyrat e VIP-ave.Nevina Shtylla, worried - someone is using her name to get free products

Diçka të tillë i ka kërkuar edhe një fans Nevina Shtyllës së fundmi.

Gjatë një bisede virtuale me ndjékësit e saj dikush e ka pyetur moderatoren:

“Kam véndosur të bëjë portretin tënd tatuazh, më jep leje?”.Ajo tha PO", Nevina Shtylla njofton në mënyrën më epike projektin e saj të  ri në televizion - iconstyle.al

Nevina ka treguar se kjo ide i është dukur gjithmonë shumë e fríkshme dhe se nuk do të preferonte që një fans i saj të bënte diçka të tillë.

“Ti bëj ç’të duash ëëë se njerëz të lirë jemi. Po më mirë hap Instagramin e më shih çdo ditë këtu se sa të shohësh veten në pasqyrë e të të dal pràpë unë. Këtu e ke në dorë, po të erdha në majë të hundës një ditë, më bëj edhe block fare. Kjo ide më është dukur gjithnjë shumë e fríkshme”, i është përgjigjur Nevina fansit për kërkesën e tij.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!