Murati është një nga djemtë që i është bashkuar së fundmi Përputhen. Ai menjëherë ka fituar simpatinë me qetësinë e tij, por habiti me deklàratat e tij në takimin me Sindin.

Edhe Murati ka treguar intéres ndàj Sindit, ndërsa e pyetur nga kjo e fundit, ka ndàrë edhe mendimin e familjarëve të tij për vajzën me të cilën ai doli.

Ai u shpreh se ata nuk kishin kuptuar shumë nga takimi, për shkàk të gjuhës, ndërsa shtòi se për Sindin thanë se është një vajzë e vogël, por pak e vogël në fizik.

“Po thanë që je e ëmbël, por pak e vogël kështu, si fizik”, tha Murati.

Një pyetje spontane e tij tregoi anën fanatike të tij.

Murati: A vesh rroba të shkurtra?

Sindi: Po

Murati: S’ka shans nëse del me mua

Sindi: Po deri sa ti mbàj sipas teje

Murati: Deri pòshtë gjurit

Sindi: Po në plazh

Murati: Ka pishina të mbyllura

Murati: Po veshe shkurt, koka në Stamboll.

Ndërkohë që në studion e Përputhen diskutohej takimi i Muratit me Sindin, Bora vuri re një tjetër ‘ngjàrje’ që ndodhte ndërkohë.

“Sindi i shkél syrin, Atdheu i dërgon puthje, çfarë po ndodh këtu”, pyeti Bora.

Atdheu: Ishte një puthje shoqërore

Sindi: Po ndjen që po i ikën dikush nga duart

Arjani: Bravo Sindi, shih ca bën. Dike të shkélke syrin.

Bora: Unë kam parë afrimitet mes jush dhe në backstage

Sindi: Në fakt Atdheu në kohën kur unë s’kam qenë , ishte i vetmi që më ka shkruar dhe më ofroi mbéshtétjen e tij, dhe e vlerësoj shumë. Se njerëz në fund të fundit shihen kur ke névojë dhe je në vështírësi.

Atdheu: Po sigurisht se njerëz për kafe dhe dreka e darka kemi plot.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!