Të gjithë fansat i kanë vénë kàpàkun faktit se Loredana dhe Mozzik janë ribashkuar, por duket se diçka e tillë nuk ekzíston!

Mozzik ka dhënë një intervistë për “Prive”, në të cilën ka folur për herë të parë hàpur rréth lajmeve dhe dyshímeve të fansave për një rikthím me Loredanën.

Ai ka treguar se kjo nuk është fare e vërtetë, sepse në të kundért ai do e kishte pranuar vetë këtë gjë.

Në lídhje me videot e fotot ku ata janë kàpur shpesh màt bashkë nëpër qendra tregtare, Mozzik është shpréhur se kanë dalë me njëri-tjetrin për t’i blerë diçka vajzës së tyre, Hanës.

Ai ka thënë se nëse do të ishte bashkuar sërish me Loredanën, nuk do të kishte pasur tùrp ta pranonte vetë publíkisht këtë gjë. “Unë me të takohem ndoshta 1 herë në javë, sepse ashtu kemi jetën, nuk kemi si të mos takohemi se kemi një fëmijë në mes. Kemi qenë në një qendër tregtare për t’i blerë diçka vajzës. Nëse do ishte diçka sékret, nuk do ishim në një qendër tregtare. Ajo është nëna e vajzës sime, kështu që nuk është diçka wow. Nuk ka diçka që duhet fshéhur. Nëse do kishte pasur diçka unë nuk do kisha pasur tùrp të thosha jemi bashkuar, sepse nuk mbàhet sàkret”, është shpràhur reperi.

Ndërkohë para pak muajsh Mozzik u shfàq në pjesën e parë të dokumentarit të Loredanës dhe të gjithë mbétën të habítur.

Prej aty fansat u bíndën se ai ishte rikthýer me Loredanën, por mesa duket ata për moméntin janë thjesht miq të mirë dhe ruajnë rapòrtet për hir të vajzës së tyre.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!