Puntata e parë e “Për’Puthen Prime” në Top Channel nisi me debàte të nxéhta mes Fatjonit dhe Melisës.

Debàti mes tyre arríti kulmin me ngritjen e zërave në studio dhe deklàratën e Melisës e cila tha se Fatjoni mendon që ajo ka màrrëdhénie me dikë jashtë.

Melisa mòhoi akùzat, ndërsa Fatjoni u përgjigj se ka prova, por duke këmbëngùlur të mos japi të tjera detaje.

https://www.youtube.com/watch?v=enUe1BP6pA0

Me gjithë insístímin e moderatores Bora Zemani dhe opíníonistit Arjan Konomi, Fatjoni nuk pérmendi asnjë emër.

Mirëpo, burime pranë kònkùrrùntëve kanë treguar për ‘News-31’, që akùzat e Fatjonit qëndrojnë edhe me emra konkretë.Takimi Fatjon Melisa është më i nxehtë” se i pari - Përputhen, 27 Nëntor  2020 - YouTube

Bëhet fjalë për Andin, me të cilin sipas burimeve, Melisa ka pasur màrrëdhénie jashtë programit.

Po sipas të njëjtave burime, dyshja ka preferuar të takohet larg kryeqytetit. Me afrimin e Melisës me Fatjonin, Andi është tërhéqur dhe është fòkusuar te Tea.Andi-Melisa (1) - TiranaNews

Ky version akoma i pakònfirmuar nga pròduksíoni apo kònkurréntët vetë është përmendur disa herë nëpër komente nga komentues të ndryshëm dhe nga fansa të cilët shpréhen ta kenë dëgjuar në livet e Fatjonit, por që deri më tani kishin mbétur vetëm në përkùfízmin e komenteve.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!