Lediana pas një pauze është rikthýer në studio. Ajo tha se do të vazhdojë të jetë pjesë e PërPuthen dhe se kjo periudhë pauze i shérbeu për mirë.

Lediana: ka qenë prodùksíoni ai që të ka kërkuar largímin më thoshin disa, po përkùndrazi, i falënderoj se më dhanë kohën që me duhej.

I falënderoj shumë madje. Unë asnjéherë nuk kam dyshùar në zgjedhjen time, do vazhdoj të jem këtu si në fillim. Duhet unë ta bínd njëherë veten time, dhe prandaj kjo periudhë më shërbeu, s’kam takuar shumë njerëz. Edhe emisionin nuk e kam parë që të isha e qetë.

Mevlani zgjodhi një objekt që “largon syrin e kéq” si dhuratë për Ledianën në takimin që pati.

Dhuratën e shpjegoi duke thënë se ka hàsëm në studio. Biseda me Ledianën në takim:

Mevlani: Kjo këtu do të më ndàjë nga ty, Do që të rri vétëm unë.

Lediana: Secili aty përfaqëson veten e tij në një mënyrë ose tjetër. Kjo për mua është një ékspériéncë që mësoj. Ti më ke mbròjtur më shumë.

Mevlani: Me këtë që the më bën të dashurohem më shumë me ty.

Mevlani: Ti a ke ardhur të gjesh dashurinë.

Lediana: Po nëse e gjej po.

Mevlani: Po nëse gjen dikë jashtë.

Lediana: unë jam e fokusuar në program.

Mevlani: Jo se aty ka që janë thjesht për show.

Mevlani vonohet sërish në një takim, kësaj radhe në takimin me Ledianën. Vonésën e tij ai e justífíkoi se ishte gjithë natën pa gjumë.

Lediana: Si më lé duke prítur. Të príta një orë dhe s’e kuptova si pata kaq durím.

Mevlani: Gjëra që ndodhin.

Lediana: Si do më qétësosh mua ti tani?

Mevlani: Sa t’ju bësh një padrejtësi direkt ju. Unë kam ndenj gjithë natën pa gjumë dhe prapë erdha.

Lediana: Ku e sheh veten pas 10 vitesh.

Mevlani: Në Duseldorf me ty me 2 kalamaj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!