Lediana është vajza e re që i është bashkuar spéktaklit ‘PërPuthen’, por hyrja e saj ka bërë që shumë të dýshojnë se ajo është aty vétëm për fàmë.

Të këtij mendimin ishin dhe opionistet e kësaj puntate Elona Duro dhe Fatma, por edhe disa nga kònkurréntët.

Fationi tha i sigurt se Ledianës nuk i intereson asnjë nga djemtë në studio: Ajo ka ardhur vetëm për të rritur follow-t në Instagram këtu. Ça Mevlani.

“Lediana është më kòt këtu, nuk ka ardhur këtu as për takime e për asgjë, ka ardhur për të marrë atë vëmendjen, ato ndjékësit në Instagram dhe kaq”, tha Duro.

Takimi i Ledianës dhe Mevlanit pati epísode intéresante dhe në prapaskénë.

Në një moment kur Lediana kujtoi se kamerat ishin fikur po qëndronte e përqafuar me Mevlanin, por sapo e kuptoi u acàrua madje duke akùzuar pròduksíonin.

Kjo gjë acàroi edhe Mevlanin i cili tha: kur janë kamerat hapur si bën këto gjëra është e fshéhtë. Mua nuk më shihni më këtu , që të më bértasin mua gocat në sy të të tjerëve. Pse duhet të më ndodhin mua këto.

Lediana: Unë s’dua të dal përqafimi im në kamera. Juve thoni që u mbýll, thíkë pas shpine.

Mevlani: Ti s’bërë ndonjë skénë pòrnògràfike të duket gjë e madhe përqafimi

Pas deklaratës shòkuese: “Mu duk si e fùtur pas shpine”, që tha Lediana kur kuptoi se kamerat ne takimin e saj me Mevlanin ishin ndézur ngjélli debét të madh në studio.

Por kjo akùzë e saj bëri që Bora ta pyeste se nëse ajo vërtetë e mendon këtë më mirë të çohet dhe të ikë.

Lediana: Ishte pabési, sepse më thanë që ishte mbyllur takimi

Bora Zemani: Lediana për çfarë ke ardhur këtu?

Lediana: Atje mu duk si fùtje pas shpine, ishte gabími im i parë

Bora Zemani: Ti mendon se pròduksíoni po ta fùt pas shpine dhe vijon e rri?

Lediana: Ishte gabùmi im i parë

Bora Zemani: Ti ùlesh në këtë karrige dhe do të dish kur janë kamerat fíkur e kur ndézur

Lediana: I kërkoj falje produksíonit dhe Mevlanit

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!