Me siguri të gjithë jeni fansa të grupit të famshëm “The SHBLSH”, i përbërë nga Ermal Mamaqi, Julian Deda dhe Gentian Zenelaj.

Megjithëse prej vitesh ky grup ‘u shpérbë’ dhe djemtë një herë e një kohë i príshën màrrëdhéniet e tyre, tashmë gjithçka është në rregull dhe janë sërish miq të mirë.

Mirëpo, në “Afterparty-n” e Luana Vjollcës, Ermal Mamaqi u vendos përbàllë zgjedhjes më të vështírë, duke iu dashur të zgjedhën njërin préj miqve të tij.

“Julian Deda apo Gentian Zenelaj?”- ishte pyetja të cilën aktori e superoi me sukses e diplomaci, duke bërë një miksim të emrave e mbiemrave të tyre.

“Julian Zenelaj”- tha ai duke qeshur.- “I kam të dy si dy pjesëtarë të familjes, nuk i ndàj dot.”- tregoi Ermali.

Përsa i përket jetës së tij personale, Ermali tha me shaka se vajzat nuk e kanë ngàcmuar as kur ka qenë beqar, e jo më tani që është i martuar.

Ai u shpreh se bëhet më shumë xhéloz për Amin, sepse ajo nuk ka arsye pse të bëhet xhéloze për të.

Më pas Ermali tha se e do më shumë bashkëshorten e tij dhe i bëri një dedíkim romantik drejtpërdrejtë.

“Amarda unë nuk mùnd ta ímagjínoj dot veten time pa ty”, u shpreh Mamaqi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!