Silvana, konkùrréntja e làrguar nga “Love Story” publíkoi gjatë ditës së sotme disa biseda që vërtetonin se Saimiri i kishte shkruar Flavias për ta ftùar në vilën e tij.

Më pas Silvana publíkoi edhe disa mesazhe që i kanë shkuar në Instagram nga një vajzë, e cila i shkruan se është lésbíke dhe se po njihet me Flavian.

“Mua më pëlqejnë femrat dhe po njihemi ndërkohë që ajo është aty brenda!”– thuhet në mesazh.

Teksa e ndéu bisedën me ndjékësit në Instastory, Silvana shkroi: “@flavia.harizaj jepi llògari të dashurës tënde dhe jo mua për qëndrimin tënd edhe një javë më tepër aty!”.

Ndërkohë pas këtyre fjalëve të Silvanës ka reàguar edhe Flavia. Ajo shpréhet se është e vërtetë që ka mérrë lule nga mikesha e saj Adriana Destani, por në shénjë miqësie dhe asgjëje më tépër.

Ajo e cilëson këtë veprim të Silvanës si xhélozi dhe mlléf dhe se vetë është në Love Story vetëm për një qéllim, për të fituar dashurinë e Saimirit.

“Nuk më pëlqen të reàgoj për gjëra pa vlerë, por duke qenë se këtu gjërat bëhen personale dhe po préken njerëz që nuk kanë të béjnë fàre me këtë gjë atëherë detýrohem t’i qàrtësoj gjërat! Në rradhë të parë është e vërtetë që shoqja ime Adriana Destani më ka dërguar lule në shénjë miqësie dhe në asnjé momént nuk kemi flírtuar me njëra-tjetrën. E dyta, bisedat që ato kanë bërë në emër të shoqjes sime janë fake sepse nuk është profili i shoqjes sime. Silvana xhélozia dhe mlléfi nuk do të çòjnë në rrugën e duhur. Ti tashmë nuk je pjesë e atij emisioni, pranoje pa i bërë keq dikùjt me íntríga! Jeta është shumë e shkùrtër për ta jetuar atë duke akùzùar dhe hédhur bàltë mbí të tjerët! Gjithsesi bàlta e hédhur nga llémi nuk të bën pís. Jam në Love Story me një qëllím të vétëm dhe nëse këto që thua do ishin të vërteta dhe nëse do kisha një të dashur jashtë më beso nuk do isha këtu tani apo pjesë e atij emisioni. Faleminderit, paqe dhe dashuri”, shkruan Flavia.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!