Fifi dhe Ermal Fejzullahu zbùluan pak kohë më parë se ata ishin kushërinj me njëri-tjetrin.

Kur Ermali ishte i ftùar në emisionin “Shiko kush luan”, Fifi tha se kishte lídhje gjàku me të dhe se familja e Ermalit kanë pasur mbíemrin e saj, por më vonë e kishin ndryshuar. Mirëpo ata të dy nuk dhànë shumë detaje për lídhjen e tyre të gjàkut.

Ndërkohë i ftùar sot në emisionin “Express Rozë”, Ermali ka treguar se si është e vërteta e lídhjes së gjàkut. Ai tha se me Fifin janë nga e njëjta krahinë, por nuk janë shumë të afërt me njëri-tjetrin.Fifi dhe Ermal Fejzullahu vijnë me një bashkëpunim

“Me një prejàrdhje shumë të làrgët jemi nga një krahinë. Mirëpo nuk është se jemi të afërt. Nga fisi jemi diçka”, shpjegoi Ermali.

Për sa i përket bashképunimit të tyre, “Pérjétësi”, që rézultoi një suksés i vërtetë Fejzullahu tha se ka qenë Fifi që ajo që e ka ftùar për të.

Ai u shpréh se Fifi kishte pasur dëshirë të publíkohej gjatë verës, por plànet ndryshuan pasi Ermali kishte insistuar që të lànçohej në dimër, duke qenë se ishte baladë.Çka po na sjellin Fifi dhe Ermal Fejzullahu? - Sharri.info

Ermali tregoi se ai po përgatit disa këngë solo dhe bashképunime me koelgë meshkuj, por emrat e tyre nuk preferoi t’i bënte publíkë.

“Jam duke përgatitur disa bashkëpùnime. Kam edhe disa këngë solo. Dhe mendoj që për një muaj do dal me diçka të re. Me meshkuj, janë këngë hite për mendimin tim. Po présim dhe pak të hapen dískotékat, sepse nuk dëgjohen vetëm”, u shpréh Fejzullahu.

Kujtojmë se bashkëpunimi me Fifin ka qenë edhe projekti i fundit muzikor i Ermalit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!