Eliona Pitarka është në prítje të ëmbël për herë të parë dhe sot ka zbuluar edhe gjininë e fëmijës.

Njësoj si të gjithë personàzhet e famshëm edhe ajo ka zgjédhur që gjininë ta zbùlojë në një formë të veçantë, por mënyra që Eliona ka zgjédhur është më “cool” nga të gjitha ato që kemi parë deri më sot.

Ajo ka publíkuar një video në të cilën shíhet përkrah dy balerinëve Ensa Llaci dhe Eni Balla në një sallë kërcimi.

Të tre ata kërcejnë nën rítmet e këngës “Baby Shark” dhe në fùnd zbùlojnë se Eliona është në prítje të një vajze.

Pavàrësisht se Eliona është në muajt e fundit të shtatzënisë ajo duket në formë perfektë fizike dhe barku i rrùmbùllakosur nuk e ka pénguar aspàk të bëjë disa lëvizje në kërcim.

Me këtë video ajo ka hapur edhe një sfídë, duke i ftùar ndjékëset e saj që janë shtatzënë të kércejnë me këngën dhe sipas hapave të Elionës.Eliona Pitarka ndahet nga i dashuri? Ja fotoja që ngjalli dyshimet (Foto)

Aktorja e njohur ishte përpjékur që për një kohë të gjatë ta mbànte të fshéhtë lajmin e shtatzënisë, duke mos publíkuar foto me barkun e rrùmbùllakosur.

Mirëpo sapo zbùloi se është në prítje të ëmbël, nuk është rezérvuar fàre dhe ka pòstuar shumë foto të saj nga períudha më e bukur e jetës.

Ndërkohë Eliona është shpréhur se nuk do e bëjë kùrrë publík profílin e partnerit dhe babait të vajzës, sepse préferon ta shijojë lídhjen dhe jetën e saj në prívatësi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!