Tuna Sejdiu dhe Patris Berisha kanë qenë në qendër të vëmendjes mediatike javët e fundit.

Ata janë përfolur për një ndàrje të mùndshme dhe e gjitha nisi për shkàk të disa shénjave në rrjete sociale.

Tuna hòqi mbiemrin e Patrisit nga Instagrami i Tian, të birit, duke e bërë nga Tian Patris Berisha në Tian Sejdi.

Madje ajo e hòqi Patrisin edhe nga lista e personave që ndjek Tian në këtë rrjet social.

Menjëherë pas këtij veprimi reàgoi Robert Berisha, i cili publikoi një video të Tianit dhe Renee-s duke luajtur bashkë.

“Tian Berisha, Renee Berisha”, shkroi Roberti duke treguar se të vegjlit do të kenë gjithmonë mbiemrin Berisha.

Të njëjtën gjë ka bërë edhe Patrisi së fùndmi, duke konfirmuar në një lloj mënyre zérat për ndàrje nga Tuna.

Patris ka publikuar në Instagram një video me djalin, ku të dy shihen duke u puthur me njëri-tjetrin.

“Tian Patris Berisha”, ka shkruar ai duke ju rikujtuar edhe një herë të gjithëve emrin që mbànte më parë i biri në Instagram dhe që do të mbàjë gjithë jetën.

Pas postimit ka ardhur dhe një koment nga Roberti, që ka shkruar:

“Përgjithmonë haver”.

Ndërkohë kujtojmë se Prive ka raportuar se Tuna ka lëvizur drejt Shkupit bashkë me djalin e saj, ndërsa Patrisi jeton në një lagje tjetër të kryeqytetit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!