Stresi ishte ndér të parët që orgànízoi protéstën për vràsjen e Klodian Rashës, por ka véndosur të tërhíqet.

Gjatë një videoje ‘LIVE’ në Instagram, reperi është shprehur se nuk do të përfshíhet më në të dhe se mund ta vazhdojë kush të dëshírojë.

Ai rithéksoi se e ngríti vetë këtë kaùzë kaq të madhe se tani ka vendosur që të mos e vazhdojë më tej.

Stresi nuk e tregoi se çfarë e shtýu drejt këtij vendimi, por u shpréh se hàllet e familjes së tij i di vetëm ai dhe askush tjetër.

Ndërkohë, reperi tha për të disatën herë se nuk ka pasur qëllíme politike pas kësaj protéste, duke qenë se është akùzuar se e ka orgànízuar në emër të Partisë Demokratike.

Me një video nga shtëpia e tij ai tha se rrezíkon bùrgun dhe se është énde në arràti, pasi është shpàllur në kërkím nga polícia.

Reperi është làrguar nga lagja e tij për t’i shpétuar polícisë, të cilës i ka bërë thírrje disa herë në rrjete sociale.

Së fùndmi, Stresi ka publikuar një video nga avioni, duke zbùluar se është zhvéndosur në Britani të Madhe.

“Në cilin vend të Anglisë i doni koncertet? Jua premtova që do vij!”– ka shkruar ai krah videos.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!