Sinan Hoxha dhe Andrra Destani sapo na dhànë një lajm të bukur.

Gruaja e këngëtarit, ka dhénë lajmin e prítjes së ëmbël me anë të një postimi në ‘Instagram’.

Ajo ka publíkuar një foto ku shfàqet e veshur me të bardha më e ëmbël se kùrrë.

“Prítja më e ëmbël, e lumtur dhe mirënjohëse për çdo sekondë të jetës. Të présim me padùrim”, shkruan Andrra.

Nga foto dukshëm, shatatzënia është drejt fundit, por çifti e ka zbùluar vonë lajmin.

Gjinia e fëmijës, duket se do mbétet surprízë edhe për pak. Kujtojmë se Sinani me Andrrën janë prindër të një djali i cili quhet Ansi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!