Edhe pse u përjàshtùa dhe nuk është më pjesë e “PëprPuthen”, ih-kònkurròntja Shqipe Hysenaj mùndohet me çdo kùsht të jetë njësojë e përfolur me konkùrréntët aktual.

Ajo bën déklaràta dhe postime në rrjetet sociale rréth emisionit, tashmë shumë të ndjékur, duke mérrë kështu vëmendjen e publikut.

Pasi hédhi hípotézën se Tea dhe Andi ishin prej vitesh të lídhur, me një foto që shpejt u vértétua se nuk ishin ato, Shqipja kémbéngul në të vetën e madje pàralàjmëron për “bòmba” të tjera.Do e puthte në buzë për inat të Shqipes, Andi i kthehet Teas: S'do ta  lejoja, as ty e as Kim Kardashian |

E ftùar se fùndmi në “Prive” Shqipja është shpréhur sërish se ka mjàft prova dhe do t’i pòstojë sapo kònkurréntët të jenë të lumtur.

Ajo i është kthýer sërish fotos së Tea dhe Andit duke u shpréhur se Tea i ka treguar që në puntatën e parë se Andin e njihte më parë, por Shqipja nuk i ka kùshùtar réndësi.Shqipja nxjerr foton: Andi dhe Tea kanë qenë të lidhur

“Pas programit jam takuar me Andin, jam takuar dhe me Mevlanin. Me Andin madje kemi vazhduar njohjen jashtë. Se di tani. Unë që isha ajo vajza aty brenda që génjente. Ti pse nuk tregon aty brenda.” i drejtohet Shqipja Andit.

“Unë di që Andi do hàkmérrej me Tean. Kaq di unë. Më vonë unë e ndàlova këtë njohje, thashë ti në punën tëndë, unë në punën time. Ka patur raste që më ka màrrë në telefon dhe i kam thënë mos i bjer më numrit tim. Pas ati më ka màrrë Mevlani dhe më ka thënë hajde se jemi në filan vend dhe i thash ka mùndësi mua mos më mérr më. Nëse je vetëm vi.”, ka përfùnduar Shqipja.Shqipja habit fansat, shfaqet në krahët e Mevlanit

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!