Këtë javë, rregullat e emisionit të fàmshëm të dashurisë, “Love Story” ndryshuan dhe ‘princi modern’, Saimiri, u desh të elímínonte vetëm një vajzë. E elímínuara e tij këtë javë ishte Vivien Thano, vajza me të cilën ai pati edhe një debàt gjatë trànsmétimit të emisionit.

Vivien u shpréh kundér Saimirit, për shkàk se ai u puth edhe me Suelën, pasi i rrémbeu një puthje Silvanës.

Ajo tha se në moméntin që puth një vajzë Saimiri duhet të mbàjë një pérgjegjési, sepse nuk është e mòralshme që t’i puthë të gjitha me ràdhë. Ndërkohë “princi modern” tha se puthjen e konsíderon si një etàpë të dashurisë, madje si stacíonin e parë drejt dashurisë.

Pavàrésisht se Vivien ishte e para që i rrémbeu një puthje, Saimiri véndosi që të làrgonte Vivien nga “Love Story”. Në fakt askush nuk e príste që ajo të elímínohej kaq shpejt nga gara, ndërkohë që vetë Vivien u shpréh se e ndíente një gjë të tillë.

Ajo tha se në fakt e kishte dhe vetë dëshírën për t’u làrguar, sepse nuk i pëlqejnë disa nga veprimet e “princit modern”. Vivien i uroi suksése Saimirit në këtë rrugëtim, duke i thënë” Unë nuk jam për ty, ti nuk je për mua”.

Sakaq, një deklàratë të paprítur ka bërë Saimir në “Daily love story”, ku ka treguar se e ka làrguar Vivienin pasi ajo nuk ishte vetvetja dhe jo për shkàk të dàbatit.DOLI QË NUK ËSHTË AQ I MIRË”/ Sërish “përplasje” me Vivien, Saimiri: Ajo na  shfaqet këtu si Shën Maria, por… – AlpeGossip

Madje, ai u shpréh edhe se e ka kuptuar gati që në fillim të programit dhe ndàj nuk e ka thírrur më në takim, duke thënë: “Ajo na shfàqet këtu si Shën Maria…”

Kam dashur që ajo të tregojë veten e vet siç është sepse i kam ínat njerëzit që shfàqen ndryshe nga janë. Ajo na shfàqet këtu si Shën Maria, ndërkohë që…

Arsyet nuk mùnd t’i tregoj këtu për unë pëlqej njerëzit që sido që të jenë, të jenë vetvetja. Mos bëjnë sikur dikush që nuk janë. Kjo ishte dhe arsyeja, unë e kam kuptuar gati që në fillim të programit dhe ndàj nuk e kam thírrur më në takim.

Doja që ajo të shfàqte vetveten, por e kisha véndosur që do ta híqja atë natë. Vivienin sido që të jetë e respektoj sepse i respektoj të gjitha vajzat që janë këtu, por kam kuptuar që nuk është e duhura për mua. Nuk ishte aspàk nga debàti që patëm. Sigurisht që edhe ajo është një vajzë e zgjuar që e kishte kuptuar këtë gjë ose po e ndjénte dhe prandàj ishte pak e revàltuar dhe u mùndua që të më krítíkonte. Por është e drejta e saj dhe i uroj shumë fat.”

Pas elímínímit, Vivien ka nisur të mbéshtésë në rrjéte sociale të gjitha komentet ku ndjékësit dalin “kundér” Saimirit, madje Vivien ka bërë edhe komentin e saj.

“U grís màska e Saimirit, doli që Saimiri nuk është aq i mirë”- është njëri prej koménteve që ka màrrë përgjigjen e ish-kònkurréntes.

“”Doli Saikéqi”- është replíka e Vivien duke iu referuar”princit modern”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!