Mbrëmjen e djeshme këngëtarja e njohur shqiptare Rovena Stefa ka qenë e ftùar ‘Glamour Zone’ ku ka folur rréth detajeve mjàft intérésante nga jeta personale, por jo vetëm.

Kështu, ajo ka treguar çméndurínë më të madhe që një fans ka bërë për të.

Ky i fundit, i déhur i ka shkuar me àrmë në dorë në një koncert dhe sipas saj, u desh ndérhyrja e sígurímit, që ta línte të qetë duke pranuar se ai ishte dhùnuar më pas fizikisht nga trùprojat e saj.Rovena Stefa marrëzisht e dashuruar, këngëtarja pranon publikisht se është në një lidhje - Ora News

Ka qenë në Suedi, një shqiptar i fíksuar. Kam qenë në pràpaskénë me 2 këngëtarë të tjerë dhe sígurímin, dhe ai ka gjetur një mënyrë dhe ka ardhur aty mbràpa (në pràpaskénë) dhe kishte àrmë me vete.

Më tha: ‘O do vish me mua o ska…’ Ishte pròblem sepse ai ishte i déhur, dhe kishte àrmë.

Por më pas e kanë màrr, dhe ka ngrénë një drru të mirë (qesh).

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!