Ky nuk është i vetmi emision “Reality-Show” i cili u del jàshtë kòntròllit drejtuesve dhe autòrëve në një kanal kombëtar në Shqipëri, për më tepër në “prime-time”.

Por mbrëmë në “Reality-Show-n” e ndjékur “Hell’s kitchen” në televizionin kombëtar “Top-Channel” shérri dhe konflíkti mes pjesémàrrësve dhe protagonistit kryesor, ka arrítur kùlmin duke shënuar një íncídent vërtet të fríkshëm.

Shérr që ka nisur në emisionin “Hell’s kitchen”, ka dégjéneruar kur pas oféndimeve të ndërsjéllëta, një nga konkùrréntët ka ofénduar, shtýrë dhe ka përplàsur në tokë në fùnd shefin e kuzhinës Renato Mekolli.

Siç shihet edhe në pamje, Mekolli dhe konkùrrénti përplàsen verbàlisht për pjatën, por këtij të fundit, pas krítíkave i del sítuata nga kòntròlli.

Ai dëgjohet të oféndojë shefin e kuzhinës, pasi Renato Mekolli, i thotë se nuk ka bërë më të mirën e tij.

“Po çfarë thua more tani se unë po bëj më të mirën…”,- thotë kònkurrénti me emrin Eusebion.

“Ku po e bën më të mirë more”,- tha Renato Mekolli.

“Ik ore se na çàve k**** na çave, kot e bën të më príshësh punë mua, varik****, na çàve tràpin”,- shton Eusebio më tej dhe e shtýn Mekollin.

Shefi i kuzhinës plàset në tokë dhe një tjetër konkùrrént e ndihmon dhe e ngré. Renato mekolli shihet i lénduar, ndërsa kònkurrénti làrgohet nga kuzhina duke e ofénduar sërish.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!