Bes Kallaku është shkëpùtur totàlisht gjatë këtij viti nga televizioni dhe bota e spéktaklit, duke mos u angàzhuàr në asnjé projekt.

Ai ka qenë aktív vétém në muzikë, duke publíkuar disa këngë si “KTG”, “Ciao, po të lé” në bashképunim me Anila Mimanin dhe “Lele”.

Mirëpo ai nuk është shfàqur askùnd dhe intervistat i ka pasur shumë të rràlla.

Sot ai ishte i ftuar në emisionin e Olsi Bylykut “Roped with Olsi” së bashku me Erion Isain.

Gjatë intervistës ata folën për projektin e tyre të përbashkët “Be Caffee”, që zgjàti disa sezone dhe më pas mori fùnd e secili nga aktorët ndòqi rrugën e tij.

Ata treguan se e ndjéjnë mùngésën e atij spéktàkli, por nuk mendojnë se mùnd t’i rikthéhen prapë.

Gjatë bisedës Besi vendosi t’ju përgjigjej një pyetjeje që ja bëjnë shpesh njerëzit se pse mùngon në televizion dhe nuk është màrrë me asnjë projekt.

Ai ka treguar se në momentin që lindi Ajka në qershor, qëndroi vetëm 7 ditë me të dhe më pas vazhdoi me koncertet, me “Be Caffee”, xhírímet për filmin “Falco” e shumë punë të tjera.

Besi tha se kur u izòlua në shtëpi gjatë pandémisë kuptoi se vajza e tij kishte bërë 2 vjeçe dhe se ai nuk e kishte kuptuar fàre këtë gjë e se kishte hùmbur shumë kohë duke mos i qëndruar pranë.

Ai shtòi se ka véndosur që tashmë t’i dedíkohet plòtësisht familjes dhe të kënaqet me Ajkën.

“Kur lindi Ajka ndénja 7 ditë me vajzën dhe pastaj vazhdova me koncérte deri në fund të gushtit. Erdhi shtatori filluan koncérte ne Itali, më pas ‘Be Caffee’, pastaj ‘Telebingo’, deri ne fùnd te majit. Pastaj fillova filmin, në shtator shkova në Itali dhe bëra xhírímet, pastaj filloi pòstpròduksíoni dhe në 20 ishte premiera. Në 26 ré térmet pastaj m’u desh të mérrésha me Bubqin, që ta síllním në vëmendje dhe bëra gjithça që ta síllja në vëmendje për të çùar ndihma. Pastaj filluan koncértet. Në mars rà pandémia u kthéva në shtëpi dhe pashë që vajza ime po bënte 2 vjeçe”, tha ai.

“Ne kemi një mani shumë të madhe dhe duam t’i kùshtojmë shumë vëmendje punës dhe lekut. Vajza ime po bënte dy vjeçe dhe i thashë vetes njeriu mùnd të rendë pas gjithçkaje, por nuk mùnd të blejë kurrë kohën e hùmbur. Prandàj kam vendosur që për një kohë t’i kùshtòhem familjes dhe të kënaqem me Ajkën. Dhe sot shtýllat kryesore janë familja dhe besimi në Zot. Ne sot jemi të fíksuar pas rrjeteve sociale dhe të tregojmë një jetë që nuk e kemi”, u shpreh Besi.   

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!