Gentian Zenelaj hùmbi ditën e djeshme babanë e tij, pas inféktimit me Covid-19.

Aktori i njohur e dha vétë lajmin e tríshtë pérmes një postimi në rrjete sociale.

“Me hídhërim të théllë njòftoj ndàrjen sot nga jeta të babait tim Rexhep Zenelaj, pas një béteje të gjatë me Covid 19. Ju falenderoj nga zemra për çdo mendim dhe ngùshëllím që kam màrrë nga ju. Zoti ju bekoftë! Vàrrimi zhvíllohet nesër në orën 13:00 në Shëngjin”, shkroi Genti.

Ndërsa ditën e sotme ai ka ndàrë një nga kujtimet më të bukura që ka me babanë dhe djalin e tij.

Në foto ata shihen të tre ulur pranë njëri-tjetrit dhe shumë të lumtur. Genti e ka shoqëruar fotografinë me disa fjalë rréqéthése.

“Prindërit nuk vdésin kurrë o Babo.. Ata rròjnë brenda qelízave tona. Shpirti yt i butë do jetë në jetën tonë përjetë.. Kemi jetuar dhe shijuar cdo moment të jetës tënde me ne o Babo. Ti ke bërë atë çfarë unë jam sot. Kanë kujtime tē mrékulluéshme edhe Danieli dhe Aria me ty ..me gjyshin e butë e shokun e lojrave ..E pra kjo nuk eshte lamtumirë o Babo.. Ke qene dhe do jesh shoku im më i mirë. Keshilluesi më i dùruar..Te dua shumë Babo”, ka shkruar Gentiani në postimin e tij. Gent Zenelaj prek me statusin për babain e tij: P - Syri Kosova | Lajmi i fundit

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!