Në muajin tetor Arbana Osmani dhe Eduart Grishaj u bekuan me një djalë, të cilin e pàgëzuàn me emrin Diell.

Vogëlushi ka ndrýshuar krejtësisht jetët e tyre dhe Arbana nuk lë momént pa e treguar këtë gjë.

Ndërkohë Eduartit nuk i ka rastísur të flasë shpesh publíkisht pas lindjes së Diellit dhe sot i ftuar në “Wake Up” ai ka treguar se çfarë kënaqësie është të jesh prind i një fëmije.

“Që kur shkon në shtëpi ke një kënaqësi shumë të madhe kur shikon atë, sepse që i vogël ka filluar të njohë, janë këto reàgimet e para”, u shpréh Eduarti.

Kur u pyet nga Ori Nebijaj nëse ndihmon Arbanën, ai tha se këtë gjë e ka bërë edhe pa qenë Dielli, ímagjíno çfarë bën tani që është edhe i vogli.

Regjisori shtòi se nuk e ndihmon me ndérrímin e pélénave, por kujdéset shpésh për Diellin, duke e mbàjtur në krahë për ta qetésuar.

“E mbàj dhe ngàqë jam shumë i gjatë, kur e mbàj në sup ai qetésohet se i sheh njerëzit nga sípër dhe i duket vetja i réndésishëm”, tha Grishaj duke qeshur.

Ndërsa kur vjen puna tek fàkti se kujt i ngjàn më shumë vogëlushi, Eduarti tha se ka kàràkterin të ngjàshëm më të tijin.

“Dielli është shumë i mbàrë, duket si babai, që fle natën, nuk zgjohet është brílant. Flet natën në 00:30 si gjithë të rríturit, por të paktën fle gjithë natën. Ditën pastaj e ke për këngë e valle”, tregoi Eduarti.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!