Babai i Dojna Memës hùmbi jetën 1 vit më parë, duke lénë pas një dhímbje të théllë tek të gjithë familjarët e tij.

“Nuk lé asnjé sekondë pa jetuar plotésisht. Ndoshta pràndaj ike kaq shpejt, e pive jetën me një kupë! Për ata që njohën Bujarin e Interpolit, ky eshte Babi i familjes. P.s : Ti e di, gjithmonë bashkë, gjithmonë një shpirt për katër”, shkroi Dojna ditën që ai u ndà nga kjo botë përgjíthmonë.E pive jetën me një kupë!" Fjalët prekëse të Dojna Memës për humbjen e të atit - Showbiz

Që nga koha kur ai ndërròi jetë, moderatorja nuk ka lénë rast pa e kujtuar të atin e ndjérë dhe ka ndarë e foto shumë të véçanta në rrjétet sociale.

Disa javë më parë ajo ka publikuar në Instagram një fotografi nga dita e martesës së nënës dhe babait të saj, në të cilën ata shfàqen shumë të lumtur përkrah njëri-tjetrit.

Ndërkohë ditën e sotme, ajo ka bërë një dedíkim shumë prékës.

Bukuroshja e ekraneve shqiptare ka ndarë një foto me babain e ndjérë, duke shkruar se edhe pse nuk ndodhet fizikisht pranë saj, ai ka qenë çdo ditë në mendjen dhe zemrën e Dojnës.

“Nje vit pa te prékur doren, pa te ndjére eren dhe pa te perqafuar. Nje vit ku zemren e kam patur plot me ty dhe mendjen cdo dite tek ti. Faleminderit bab qe ke qene aq prane meje sa tani qe nuk je me fizikisht ,jemi bere NJE e vetme. Ti je une, e une jam ti. Gjithmone!

Pas hùmbjes së babait moderatorja u rikthýe shpejt në ekran, duke treguar se do të vazhdojë të ecë përpara me dhímbje të madhe, por me sigurinë që do të ketë gjithmonë bekimin e të atit nga qielli.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!