Djemtë dhe vajzat e ‘PërPuthen’ janë mbùshur ne ndjékës ne ‘Instagram’, ne reklama por edhe ne ‘Giveaway’ te ndryshëm.

Nisur nga këto duke i pare nga jashtë mendon se ata janë duke bere jete lùksoze.

Por ne fakt jo, edhe pse te njohur tashme ata vazhdojnë te bëjnë një jete me sakrífica.Xhelozi?! Emini hedh akuza ndaj Fatjonit: E ke mendjen tek Instagrami dhe  publiku, por jo tek Ana… - Top Channel

Jeta e televizionit i ka këto sakrífica ne fakt, ja si për shembull te vishesh rrugëve e te fùtesh te dalësh si zotëri ne ekran.

‘Kryefjala.com’ ka zbùluar disa foto te Eminit dhe disa djemve te tjerë, te cilët janë duke u veshur ne një parking. Ata nuk e kane pròblem te zhvíshen e vishen si te ishin ne shtëpi.

Ne fàkt mùnd te ishte veshur edhe ne makine po ky është tjetër muhabet.

   

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!