Vite më parë moderatorja, Fjodora Fjora, vendosi të birësonte një djalë dhe lajmin e bëri publik për të dhénë një mesazh për të gjithë.

Moderatorja e njohur ishte e ftùar ditën e sotme në emisionin “Historia ime”, ku foli për éksperíencën e saj me Covid-19.

Ndér të tjera, ajo préku edhe jetën prívate me të birin, Alteon, i cili i kishte bërë një pyetje të síkletshme.fjodora - JavaNews.al

I vogli e kishte pyetur pse nuk i bën motër ose vëlla duke menduar se ajo nuk mund të bëjë fëmijë.

Në fakt, kjo pyetje nuk e kishte vénë aspàk në síklet Fjodorën, e cila i kishte treguar të birit se në fakt ai ishte fëmija që ajo kishte dashur gjithmonë.

“Një moment ka qenë shumë i çuditshëm, është hera e parë që e them sepse është diçka intime. Ai kishte qenë diku, jam e bíndur që atje do ketë bërë ndonjë pyetje sepse ishte familje me shumë njerëz dhe do ketë bërë ndonjë pyetje pse ju jeni vëllezër, motra?Fjodora Fjora jep intervistën e parë dhe mbase të fundit me të birin - Showbiz

“Më thotë në makinë, unë e di pse më ke màrrë ti. I thashë pse dhe më tha sepse t’i nuk bën fëmijë. I thashë kush të ka génjyer sepse unë mùnd të bëj sa fëmijë të dua unë, e më tha po pse nuk më ke bërë një vëlla ose motër? I thashë sepse me del dhe më tepron ti, e më pyeti pse mua? I thashë dëgjo, unë fëmijë bëj që ta kemi të qartë, e dyta gjithë jetën time kam kërkuar një fëmijë siç e doja unë, të ishte i qeshur, i dashur, i këndshëm dhe ditën që të pashë ty, e kuptova që fëmija që po kërkoja ishe ti dhe nuk kishte asnjë réndësi se si erdhe ti në jetën time, të linda apo nuk të linda unë, kjo është 0 réndësi”.

“Unë iu luta Zotit për një fëmijë si ti dhe ditën që të pashë përbàllë, thashë ti je djali im. Kështu që mos e lòdh kokën fare me këto muhabete dhe kush të të pyesë mùnd t’i thuash që mami im mùnd të bëjë edhe 10 fëmijë, një skuadër futbolli, thjesht ka vendosur të më ketë mua”- ka rréfyer ajo.

Ndërkohë para pak javësh ajo arríti të fitonte bétejën me Covid-19 dhe për disa ditë ju desh të izòlohej e vetme në shtëpi, duke qëndruar larg të birit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!