Arjon Luli është djali qe tràzoi ujérat me se shumti ne PerPuthen. Fillimisht Arjoni u prezàntua si djali nga Puka qe jetonte ne Tirane me profesíonin grafik dizajnë.

Fillimisht Arjoni u komentua për te foluren e tij te paqàrte dhe shpeshherë u tàll nga ndjékesit apo vete konkùrréntet për ketë gjë.

Por duke mblédhur gjithë kohen erdhi momenti i Arjonit te shpérthéjë. Çdo gjë nisi nga takimi me Shqipen, publíkimi i fotos me Anen ne krevat dhe me pas deklàràtat për Andin dhe Boren.

Ai u shfàq ne media si djali me zemrën e thýer për shkàk te Anes dhe refùzímit te saj. Por duket se tani ai është duke shéruar zemrën e thýer nga Ana ne tjetër vend.

Sipas fotove që po qàrkùllojnë në rrjet, Arjoni shihet me një vajze ne vaske.  Arjoni shfaqet nén shoqërinë e modeles së njohur, Serena Sula.

Ata shfaqen të dy në vaskë dhe duken shumë të afërt me njëri-tjetrin, pasi Luli shihet duke i prékur edhe të pàsmet.    

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!