Për’Puthen ditën e sotme vjen me një paraqítje krejt tjetër, ku kònkùrréntët, moderatorja Bora Zermani dhe anàlisti Arjan Konomi janë ulur më pranë njëri-tjetrit.

Pjesë e emisionit për ditën e sotme ishte edhe motra e vogël e Teas, Maria. E pyetur nëse ka diçka për t’i thënë dikujt në studio ajo drejtohet nga Ana 2.

Pjesë nga biseda:

Bora: Çfarë ke për ti thënë dikùjt këtu?

Motra e Teas: Tea ka menàxhuar vet sítuatat. Normalísht që ka pakénaqësi, por janë gjëra të vogla. Me Anën e dytë kam parë që ka pasur disa debàte.Thjesht nuk më pëlqen që ndërhýn gjithmonë, që hédh ndonjë spícë gjithmonë.

Ana 2: Unë nuk kam hédhur kùnja për Tean, kam dhénë mendimin tim për Tean. Nëse i màrrim kaq strikte nuk shkojmë gjëkùndi, edhe mendimet do ti kemi, s’mùnd ti kemi të gjithë pozitive, thjesht them mendimin tim.

Motra e Teas, Maria, vajzë e ëmbël, plot enérgji dhe mirësi tregon se çfarë màrrëdhénie kanë atë së bashku. Tregon se Tea është si një “mami” për të dhe kujdéset tépër.

“Màrrëdhénia jonë është shumë të mira shumë të afërta. Tea është ajo motra líberale por edhe ajo motra që të kërkon targën e makinës dhe emrat e fàrefisit të personave që unë dal. Më ushqen (qesh), më ndihmon me rrobat”.

Ajo madje shprehi hapur mendimin e saj për Andin. Ajo tha se kùrrë më parë nuk e ka parë Andin përveç se para disa ditësh këtu në pràpaskéna.

Ajo thotë se i príste deklàratat, por që i pëlqejnë të dy vetëm diçka, duhet të punojnë pak sepse janë shumë kòkëfòrtë, dhe duhet ti hapin rrugë njëri-tjetrin.

Në fillim Andi dukej që ishte tipi qéjfli, por që më pëlqen është djalë i zgjùar me mënd në kokë dhe di çfarë flet.

Ndërkohë, Andi që në hyrjen e saj e quan “kùnatë”, motrën e Teas.

Andi: Vetëm pak kam komuníkuar, po më bëhet qefi që paska të njëjtin artíkulím fjalësh si Tea. Kunata shumë mirë, po mendoja të pyesja mamin si të duket.

E ëma e Andit: Shumë mirë.

Andi dhe Tea duan që të kalojnë Vitin e Ri së bashku në takimin e tyre 4 minutësh.

Tea ka kërkuar diçka që nuk ka ndodhur më parë, ndërsa Bora Zemani u dhà lajmin e bukur. Ata do të mùnd ta kalojnë së bashku ndërrímin e viteve me kusht që të tregojnë me detaje se çfarë do të ndodhë.

Tea dhe Andi janë çifti i parë që kanë rréfyer në emision që janë aty vétëm për njëri tjetrin.

Ditën e sotme, në pràg të ndërrímit të viteve është e ftùar mamaja e Andit. Ajo tha se takimet me Tean janë më të mirat e Andit sidomos ajo e dyta.

“Takimi i dytë më shumë nga takimet me Tean. Takimi me Shqipen ka qenë një pròvòkim për Tean”, tha mamaja e tij.

Andi tha se nuk i ka takuar shumë shpésh të afërmit e tij dhe se nuk e kishte planífíkuar se çfarë të thoshte mami i tij e se ishte çdo gjë e sínqertë nga ana e saj.

Andi: Unë jetoj vetëm si jashtë shtetit dhe tani në Shqipëri dhe prindërit nuk i kam takuar shumë shpesh.

“I kam thënë ki kujdés kur del në takime me të tjera se ti e di që Tea është 1shi. Mu bë qejfi shumë se më uruan për çunin, e kanë bërë fakt të kryer tani që janë çift. Nuk e dimë se si do të jenë në fùnd fare por për moméntin. Tea është shumë e mirë sepse e njoh Andin dhe janë pothuajse njësoj të dy. Mendja e Teas mùnd të mbùlonte déféktet që kishte në thònjëza”, tha ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!