Në puntatën e sotme të “PërPuthen” Andi bëri një deklàratë të fortë në studio.

Djali simpatik i ‘PërPuthen’, i cili shpésh herë është akùzuar se aktron dhe zgjedhjet e tij për vajzat kanë qenë një skénar këtë herë duket se i ka vënë pikën të gjitha alùdimeve.

Ai tha se është në studio vetém për Tean dhe nëse ajo do të vazhdojë me njohje të reja, do të làrgohet nga “PërPuthen”.

Andi: Tea, nëse ti do ta ndàsh mendjen që nuk je me mua, ma thuaj që tani dhe për Zotin unë çòhem dhe dal jashtë, se e gjej veten time vetëm këtu te ti, që mùnd të shikoj një mùndësi, nuk e shikoj në ndonjë vend tjetër.

Bora: Andi, je koshient që është një deklàratë shumë e fòrtë kjo që po bën tani?

Arjani: Më në fùnd gjeti kuràjën

Andi: Màrr parasysh të çòhem e të ik Bora

Bora: Nëse Tea nuk do të vàzhdojë njohjen me ty dhe do vazhdojë njohjen me ékspériménte të tjera ti do të làrgohesh?

Andi: Do t’iu jàp dorën me rràdhë, shumë faleminderit që isha i pranishëm…

Bora: Pse e more këtë véndim në këtë moment?

Andi: Nuk e gjej veten në vend tjetër Bora, me thënë të drejtën, nëse do përshtàtem me një person këtu brenda është vetëm Tea, më mirë t’ia them në sy të të gjithëve…

Tea: A je i sigurt? Se nuk është gjë e vogël kjo që po thua?

Andi: Më shumë se 100% Tea.

Në fund Tea vendosi që të njohë vetëm Andin për moméntin dhe të héqë dorë nga ékspériméntet.

E ndodhur mes Andit dhe Elvisit, më në fùnd Tea arriti të zgjidhte. Pas takimit katër minutash me Andin, Tea tha se tashmë “dua të njoh vetëm Andin për moméntin”.

Kjo deklàratë e Teas erdhi pas asaj të Andit, i cili deklàroi pak më parë se është në emision vetém për Tean.

Madje ai tha se nëse Tea do t’i jepte një përgjigje negàtive, do të làrgohej në momént dhe do ta línte emisionin.

Çfarë do të ndodhë pas këtyre deklàratave të tyre? Kjo mbetet për t’u parë në puntàtat në vazhdim.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!